ontvangst en controle waren vriendelijk
Goedemiddag, Ik stuur jullie naar aanleiding van mijn bezoek aan de tandarts ivm tandsteen. Ik ben al jaren klant bij deze praktijk en ik heb nog nooit klachten of problemen gehad en Japke denk ook altijd heel goed mee. Maar wat ik woensdagmiddag om 15.30 uur mee gemaakt heb bij de mondhygiëniste heb ik nog nooit mee gemaakt. Ze deed het zo ruw en onbehouwen dat ik de tranen in de ogen had en heb er toen wat van gezegd en volgens mij heeft ze het toen afgeraffeld en is het niet goed gebeurd. Nu 1 uur later bloed mijn mond nog en ik heb 3 paracetamol genomen voor de pijn. De laatste keer dat ik bij jullie was in 2017 en dat het tandsteen verwijderd is had ik geen pijn en geen bloed, en was er niets aan de hand. Ik wil dus ook niet meer door deze vrouw behandeld worden. Maar dit had ik al tegen Japke gezegd. Ik heb serieus twijfels of deze vrouw wel gekwalificeerd en capabel is om dit werk te doen. Ik denk dat ik terug moet komen, zodat jullie het af kunnen maken. Wanneer dat wordt weet ik niet Vriendelijke groet, Jelle A Toering +31 6 20432488
Ben bij jullie geweest voor een eventueel kunstgebit maar kwam van een koude kermis thuis. Tandarts wilde mij niet helpen.Ben dus niet baas over mijn eigen gebit!!!!
Wordt al 25 jaar prima behandeld.
De tandarts heeft de controle professioneel uitgevoerd. Ik was naderhand echter wel verbaasd dat ik half januari 2022 al weer terug moet komen. De reden daarvan is niet goed duidelijk gemaakt.
Ik woon wat verder weg en vond het fijn dat ze gelijk wat tandsteen hebben weggehaald en dat ik daarvoor niet apart terug hoefde te komen goede tandarts altijd vriendelijk op deze praktijk
goede ervaring, fijne sfeer .. blij met deze praktijk
Goed behulpzaam en klant vriendelijk kortom een goed adres
Bij de mondhygiëniste ben ik heel goed gerust gesteld, dit heb ik als zeer prettig ervaren. Bij de tandarts kort geweest, moeilijk om te beoordelen. Wel een beetje karige uitleg over wat er gebeuren moet bij een volgende behandeling.
Ik word altijd uitstekend geholpen
Het was mijn eerste kennismaking met nieuwe tandarts Margot. Het voelt vertrouwd. Er was geen behandeling nodig. Kan verder niet beoordelen. Werd veilig gewerkt volgens regels COVID .
netjes personeel, voel me op mijn gemak. aanrader voor anderen om hier eens te kijken als je op zoek bent naar een nieuwe tandarts
Na mijn vorige bezoek in november 2020 heb ik direct een afspraak gemaakt bij de mondhygiëniste en de tandarts. Toen ik deze week kwam bleek dat ik alleen door de mondhygiëniste zou worden behandeld. Zij deed tussen de bedrijven door ook de controle en volgende keer zou ik weer door de tandarts gezien worden. Dat vind ik erg vreemd. Zonder overleg is mijn afspraak bij de tandarts vervallen. Ook had ik de mondhygiëniste nog niet eerder gezien. Ik vond de behandeling rommelig en onderdelen onnodig. Waarom plakcontrole als mijn gebit er heel netjes en uitstekend onderhouden uit ziet? Ik kom al mijn hele leven jaarlijks bij de tandarts en mondhygiëniste en heb deze behandeling nog nooit gehad. Dit komt mij niet over als een behandeling afgestemd op mijn gebit.
Bij binnenkomst vriendelijke dame achter de balie. De Tandarts en assistente ook zeer vriendelijk
rustig en kalm behandeld en daardoor heb ik steeds minder angst om te gaan.
Helaas is tandarts Dijkstra, die mijn gebit al meer dan 25 jaar kende gestopt. Ik wordt nu iedereen keer door een andere tandarts gezien en daar wordt ik onzeker van. Ik snap dat het tandartsen tegenwoordig met alle regels aarzelen om een eigen praktijk te starten en het makkelijker is zich bij een grotere organisatie aan te sluiten. Maar het gevolg is dat tandartsen ook weer makkelijker kunnen vertrekken. Ik vind dit helemaal niet prettig. Dus ik zou er voor willen pleiten dat Kraan tandheelkunde zorg gaat dragen voor continuïteit. Zolang dat niet zo is zal ik deze praktijk niet aanbevelen aan anderen. Dit heb ik altijd wel gedaan, dus dat is erg jammer. Doe er wat aan!
Ik kom niet graag bij de tandarts, maar met deze 2 jonge meiden aan de stoel is het toch minder verschrikkelijk. Zeer vakkundig en enorm vriendelijk. Ik teken voor een team als Al Saadi en Sigrit
Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar wat je wil
afspraken worden goed opgevolgd, voorzorgsmaatregelen zijn perfect en de service helemaal goed
De afspraak voor mijn gebroken voortand was snel gemaakt. Ben dan ook super blij met het resultaat. Zo mooi gemaakt. Kortom zeer vriendelijk maar bovenal vakkundig.
Vriendelijk ontvangst goede uitleg over behandeling
Wederom een andere tandarts die de controle deed. Ik zou het toch erg prettig vinden als het bij 1 of 2 verschillende tandartsen blijft. Elke keer een andere tandarts geeft mij nou niet direct vertrouwen in goede en adequate zorg.
Goed geholpen en kon na de mondhygiënist door naar de tandarts
Tramhaven 1
8531HP Lemmer
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po