Nieuw in de praktijk. Heb nog weinig ervaring hier opgedaan
Wij kwamen met ons gezin (4 personen). Binnen een half uur was iedereen goed nagekeken en bij 3 personen tandsteen meteen verwijderd en bij 1 wat bijgeslepen. Voorheen moesten we daar nog eens 4 aparte afspraken voor maken. Fijn deze efficiëntie, scheelt onnodig tijd en geld.
Prettig en vriendelijk
Mijn onderprothese was gebroken .s'ochtends voor 08.30 gebracht en s'middags om 16.00 uur weer opgehaald . Balie personeel heeft zeer behulpzaam geholpen .
Goed geholpen, beetje tandsteen direct verwijderd. En mijn 3 dochters ook goed geholpen, fijne rustige controle.
Het personeel is altijd vriendelijk er word goede uitleg gegeven.
Deskundige behandeling en vriendelijke ontvangst.
Direct bij binnenkomst controle van gebit. Geen bijzonderheden alleen nwe foto's, was 2 jaar geleden.
De nieuwe mondhygieniste vond ik niet prettig. Mijn gebit is minder gereinigd en ze werkte niet zo zorgvuldig als de mondhygieniste die hiervoor werkte. Ook vond in haar advies niet compleet en passend. Tevens had ze een oortje in wat mij deed vermoeden dat ze haar eigen muziek luisterde tijdens te behandeling. Wat voor mij onpersoonlijk over komt.
geen wachttijd, sbel geholpen.
Vriendelijke en kundige tandarts. Niet gelijk doorsturen naar een mondhygiëniste. Voorheen gebeurde dat bijna na iedere afspraak.
Voor mijn gevoel worden er foto's gemaakt die de rekening omhoog brengen , maar dat zal wel de tegenwoordige tijd zijn.
Klantvriendelijk en behulpzaam met alle dingen die je vraagt.
Altijd goed in jullie praktijk
Fijn en netjes word je ontvangen.
De vorige tandarts had meer ervaring, ik voel me nu onzeker
HANS IK SAMEN DAT JE UITSTEKEND WORD BEHANDELD OOK BIJ NOODSITUATIES GR COR EN HANS.
prima, alleen bij laatste afspraak ging er wat fout. De datum en tijdstip van afspraak stond niet in mijn agenda. Normaal ontvang ik altijd een herinnering. Dit is nu niet gebeurd.
Terug voor de eerste controle goed geholpen alleen kreeg ik te horen dat dit een nood gebit betreft? Hier is echter nooit over gesproken en ook in de offerte kan ik hier niets van terug vinden? Hoe nu verder, er moet over een half jaar een nieuwe in, maar kosten?
Gewoon goed! Had al jaren erg last van de elektrische schoonmaak sessie,s van de mondhygiëniste maar heb dat niet gemeld. Beetje dom, recent wél gemeld aan Claudia, goed gesprek over gehad. Claudia had alle begrip, heeft alles handmatig gereinigd, ik had ook weinig napijn nu! Erg blij mee, jochem.
Vond het positief dat ik na een probleem met een vulling dezelfde dag geholpen kon worden
De receptioniste is soms een beetje streng, verder helemaal tevreden.
Heb angst voor de tandarts en hiervoor was alle begrip en tijd
Fijn en relaxed!
Tramhaven 1
8531HP Lemmer
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po