Tot nu toe vriendelijk en fijn behandeld
Ik ben angst patient en word goed gerust gesteld . Behandelingen gaan prima .
duidelijke uitleg bij vraagstelling
Na 40 jaar naar een nieuwe tandarts toe. Alles is anders en om uitleg moest steeds worden gevraagd. Dat is niet fijn. Verder goed en adequaat geholpen, dus het gaat wel wennen.
Rustige vriendelijke behandeling met duidelijke uitleg.
Snel geholpen en tanden werden ook gelijk schoongemaakt
Eerst tijdens bellen 53 minuten geduld gehad zonder succes!! Daarna afspraak dezelfde dag. Was prima. Ook toen meer dan drie kwartier moeten wachten na afspraak moment.
Ook was verwijderen van t@ndsteen gelijk mogelijk
Ik kom hier al jaren en ben zeer tevreden
goed.
De tandarts en de assistent zijn vriendelijk en helpen ook goed mee om de kinderen rustig te krijgen. onze oudste vind de tandarts eng, maar uiteindelijk lag ze toch in de stoel en mocht de tandarts naar haar tandjes kijken.
De verzorging en vriendelijkheid is uitermate netjes alleen vindt ik de behandeling nogal versnipperd. Eerst controle, volgende keer gebitsreiniging en de derde keer voor de reparatie. Waardoor ook de kosten steeds hoger worden. Ook de afspraak is nogal ver in de toekomst, ik ben bijna 5 maanden bezig.
Ik belde met pijnklachten... op die dag kon ik niet meer terecht maar de volgende dag wel.
Het zou fijn zijn als er gecommuniceerd zou worden wanneer er een wijziging (van bijvoorbeeld tandartsen) plaatsvindt. Zo kunnen wij onze kinderen beter voorbereiden. Verder kunnen een aantal receptiemedewerkers best nog wat verbeteren ten opzichte van de klantvriendelijkheid. Interne chaos hoeft niet te worden uitgestraald naar de klanten.
Iedereen moest zijn weg zien te vinden nahet overlijden van Remco, en dat was niet altijd gemakkelijk, maar jullie zijn weer op de goede weg
We zijn goed en op tijd behandeld.
gebit was na reparatie binnen een dag weer kapot. Opnieuw laten repareren bij tandtechnisch laboratorium nu weer perfekt in orde.
Ben snel en vakkundig doorverwezen.vriendelijke benadering
Afgelopen week een gezinsafspraak gehad. De mannetjes zijn nu bijna 3 jaar en al 2x ‘voor spek en bonen’ mee gegaan, maar nu was het echt. De tandarts heeft hun tanden geteld en beoordeeld en ze mochten een speelgoedje uitzoeken. Zelf had ik een half uur eerder al een afspraak bij de mondhygiëniste en het sloot allemaal super op elkaar aan.
Ik kon snel terecht.
naar tevredenheid
Was nog steeds op zoek naar een nieuwe tandarts na het overlijden van de vorige tandarts. Nu een goede ervaring.
ondanks de corona goed benaderbaar en denken mee
Ik wordt die dag geholpen.
Beiaard 16
4876 CL Etten-Leur
In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.