Ik kon snel een afspraak maken ,en een kleine reparatie kon meteen uitgevoerd worden.
Vriendelijk receptioniste, tandarts en tandartsassistente.
Tijdens de jaarlijkse gebitscontrole, werd er ook nog -waarvoor mijn toestemming gevraagd werd- ook een kleine vullingscorrectie toegepast.
controle zoals ik had verwacht. Tandarts komt adequaat en rustig over
Erg weinig tijd en aandacht. Er werd niet geluisterd maar een foto en daar actie op. Het was erg rommelig en geen goede controle voor mijn overige gebit. Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt. Ik stond zo buiten met een verwijzing en een gebroken kies en een fistel. Hoe ik daar verder mee om moet gaan tot mijn afspraak ij de tandheelkunde was erg onduidelijk. Ik heb later nog gebeld en veel steun ontvangen van de telefoniste Petra dit was erg fijn.
Gemiddeld prettig
Op zich geen bijzonderheden over mijn bezoek alleen werd mij medegedeeld dat de er een wisseling gaat plaatsvinden in de tandartsen. De zoveelste...... jammer.
Goede duidelijke communicatie, klantgerichte kwaliteitsvolle benadering met en pro- actieve houding.
Zoals hierboven beschreven
Vriendelijk en behulpzaam
Wel redelijk stabiel,alleen na het overlijden van mijn tandarts,overigens een geweldige vakbekwame,zeer vriendelijke tandarts,is het minder geworden. Al 3 verschillende gehad,niet vooraf geïnformeerd.
Ik heb ervaren dat er naar je geluisterd wordt. Verzoek om een andere monddeskundige is ingewilligd. ik vind deze prettig, zorgvuldig en minder pijnlijk, legt goed uit wat ze doet. Bij laatste controle een vriendelijke dame die mijn gebit controleerde, toonde belangstelling in mijn persoonlijke activiteiten en leidt goed af voor die tandartsenvrees. De receptie-dames zijn geduldig en vriendelijk en attent.
Erg prettig. Vriendelijk
Maar nog niet top
Er was een stuk van mijn kies afgebroken en toen ik belde kon men een gaatje vinden om mij snel te helpen en het voelt nog steeds goed.
Ik werd snel en vriendelijk geholpen
Duidelijke uitleg wat er gebeurt, prima behandeling zonder dat het vervelend wordt of zeer doet. Ik heb welk eens anders meegemaakt.
Goed bereikbaar, dicht bij huis
positief op meerdere fronten
Prima tandarts en mondhygienist
Correct, deskundig, warm.
zeer goed
Deskundig behandeld
Zolang ik al in Etten-Leur woon kom ik al bij de tandartsenpraktijk in de Waldhoornlaan. Alleen bij vertrek vd vorige tandartsen ben ik daar niet over ingelicht, dat wilde ik even aangeven.
Beiaard 16
4876 CL Etten-Leur
In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.