Ben blij dat ik zo snel terecht kon , goed geholpen
vragen om foto voor correcte behandeling en goede reiniging gebit.
Na het afbreken van een kroon ben ik geholpen twee dames, niet mijn tandarts zelf. Ik zelf koos voor een extractie omdat het mijn achterste kies betrof. Met beleid getrokken waarbij alleen het uitwerken van de verdoving gevoelig - geen pijn - was. Bij het ontwaken was dit al geheel verdwenen. Top gedaan! Dacht eigenlijk dat dit het al was.... zie nu alle ander me vragen, marketing technisch net iets too much, maar zal ze vanwege de uitstekende ervaring dit keer toch invullen.
Ee moest een kies uit die van de wortel af was. Alle rust werd er gewerkt geen pijn gehad. Na jaren bang geweest te zijn voor de tandarts ga ik nu fluitend naar de tandarts toe.
Snel kundig
Geen bijzonderheden
Ben vriendelijk ontvangen en ook heel vriendelijk te woord gestaan.
Heel fijn ervaren. Je komt in een soort huiskamer terecht. Voelt heel fijn en warm. Een lieve tandarts en lieve assistentes. Wij zijn er heel blij mee.
Ontspannen en toch profesionele sfeer, zodat je onbevreesd naar de tandarts gaat
Zoals altijd weer een prima ervaring. Was mijn eerste bezoek aan vestiging Beiaard en daar is het een stuk gezelliger bgeworden sinds Blinq er zit! Enige minpuntje was een volle parkeerplaats en weinig tot geen andere parkeermogelijkheid ivm vergunningen. Wellicht kan de parkeerplaats efficiënter worden benut? Er was goed aandacht voor mijn gewijzigde gezondheid en de evt. gevolgen daarvan voor mijn gebit. Top!
Altijd fijn en deskundig geholpen
prettig contact met de tandarts en legt goed uit wat ze gaat doen. Heel rustige en kalme sfeer, waardoor je je snel weet te ontspannen.
Xxxxxx
Ik ben tevreden bij tandartspraktijk BlinQ!
De ervaring met de praktijk de Beiaard is goed bevallen. Werd op tijd geholpen en de behandeling bij tandarts Herman was zoals altijd heel prettig. Hier kom je als het nodig is rustig terug.
Mijn angst heeft me altijd ver van de tqndarts weg gehouden. Nu met de kinderen ben ik ervoor gegaan samen de angst te overwinnen. Hierin word ik zeer goed en rustig begeleid.
Tandarts gaf goede info (beetje gejaagd waarschijnlijk door tijdsdruk) assistentes waren leuk in de omgang en serieus met hun werk bezig
De buitenlandse tandarts is super lief en hartstikke goed. Ze denkt ook met je mee. In mei komt ze pas terug. Heb graag een vaste tandarts .
Vriendekijk en Ontspannend
Aardige prefentieassistente die mijn gebit heeft schoongemaakt en opgepoetst!
Nare ervaring omdat er van een andere patiënt de gegevens werden gedeeld, verwisseld. Uiteindelijk zat ik bij de mondhygiëniste ipv de tandarts. Daarna erg rommelig van de ene naar de andere kamer, geen duidelijke begeleiding, waardoor mijn spullen nog in de eerste kamer waren en daar weer op moest wachten voordat ik deze terug had. Verder wel aardige tandarts, zij was top. Lag aan het systeem.
Mijn angst wordt serieus genomen!
Bijzonder klantgerichte deskundige en kwaliteitsvolle behandeling.
Beiaard 16
4876 CL Etten-Leur
In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.