Ik had een afspraak met Ed, deze was omdat hij ziek was verplaatst. Men had mij aangeboden om evt bij een andere arts te gaag, echter vroeg men mij ook mijn voorkeur en dat was dat ik nadat Ed hersteld was door hem behandeld wilde worden. Nu werd ik binnen geroepen en bleek dat ik door iemand anders geholpen werd. Dat vond ik zeker niet prettig. (Waar was al het bovenstaande dan voor nodig) Het ging om een simpele controle, de dames hebben prima gewerkt, daar heb ik geen commentaar over. Maar gebeld worden omdat Ed ziek is en daarom de afspraak verzetten om uiteindelijk toch door iemand anders gezien te worden. Beetje dom.
We kregen ineens een andere tandarts. Maar Suzanne Janksen deed de controle uiterst nauwgezet, nam alle tijd en was heel vriendelijk. Zie haar naam niet bij de beoordeling hieronder staan Dat vind ik wel raar. Of ik moet bij het maken van de afspraak haar naam verkeerd hebben verstaan.
Je word met aandacht en interesse benaderd.
Prima ontvangen en behandeld door suzan
Ik ben zeer te vreden over jullie! Altijd goed behandeld.
Ben zeer tevreden
voor 1ste maal kennis gemaakt met nw behandelaar en bovenverwachting is deze voor mij verlopen.
Prima allemaal, maar het blijft lastig om je mondverzorging in 2-3 etappes te moeten laten uitvoeren (Controle, schoonmaken, evt gaatje vullen). Die 2-3 keer betekent 2-3 keer vrij nemen, 2-3 keer reizen, etc. Ik blijf hopen op ‘one stop shopping’
er wordt tijd voor je genomen en werken niet gehaast
Het heeft ruim 8 maanden geduurd om door gewenste tandarts te worden behandeld. Na 8 maanden wachten met een paar gaatjes toch maar naar een andere tandarts. Vervelend dat je als patiënt steeds naar andere locatie of tandarts wordt gedwongen
Zeer tevreden over Blinq. Hoe je word behandeld als klant/patiënt. Geruststellend. Ga zo door.
Ik werd geholpen door een vrouwtje heel goed ze heeft alles goed gecontroleerd foto’s gemaakt ook dus prima
Erg fijn dat er werd overlegd over eventuele behandelingen. De mensen hier vind ik vriendelijk en bekwaam. Bedankt!
Fijne tandartspraktijk met vriendelijk personeel. Wachttijden zijn soms wat langer om een afspraak in te kunnen plannen maar dat is begrijpelijk.
Ik was voor de controle van mijn implantaten bij tandarts Plooy. De controle werd zorgvuldig uitgevoerd, een extra X-ray werd in overleg tussen tandarts en assistente niet nodig geacht ( zorg op maat). De tandarts had tijd voor een persoonlijk praatje over medicatie (persoonlijke aandacht) en gaf mij afsluitend een adres voor second opinion.
Er word goed naar je geluisterd en omdat ik altijd zo bang ben om iets aan mijn voortanden te doen word je ook heel erg gerustgesteld
Zie bovenstaande.
Zie boven.
Doorverwezen naar implantoloog en door onbekend afspraak afspraak gecanceld en na 2 weken opnieuw benaderd voor nieuwe afspraak. Helaas pas 1e mogelijke afspraak in te plannen over 3 maanden vanaf vandaag gerekend!!
Prettig
Ondanks het feit dat ik geen vaste klant was, heb ik het gehele traject voor het plaatsen van implantaten en alles wat daarbij nodig was, als zeer kundig en prettig ervaren. Wat mij betreft geen enkele wanklank!
Concordialaan 10
4874NZ Etten-leur
Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!