Ben al jaren dik tevreden. Over de manier van werken, de deskundigheid en vriendelijkheid.
Goed mensen, duidelijk
Ik ben erg blij met het resultaat van mijn tanden.
Luisteren naar de klant en passen de behandeling toe zoals de klant het prettigst vindt.
Vriendelijke tandartsen met veel begrip voor hun patiënten. Als je zelfs een 6 jarige weet te behandelen aan diepe gaatjes en het trekken van een kies zonder dat ze een krimp geven, dan ben je goed bezig.
Zie ook boven. Een verstelbare stoel, afhankelijk van de lengte van de cliënt zou handig zijn. Bij een langere behandeling voel ik dit in mijn rug. Vanuit diezelfde stoel, al liggend, naar iets visueels op het plafond kijken. In uw communicatie worden we vaak aangesproken met de term 'patiënt'. De benaming klant of cliënt lijkt me beter. Ik zou een open dag / excursie met uitleg (o.a. gebruikte instrumenten) heel interessant vinden!
Vriendelijk en goed geholpen
Er wordt rekening gehouden met omstandigheden en afspraken worden daar omheen gepland
Ik heb goede ervaringen met deze praktijk. Zij zijn zeker aan te bevelen bij mensen met angst (in meer of mindere mate).
Correcte en professionele behandeling en informatie.
Heb alle vertrouwen in de praktijk. Medewerkers en tandarts zijn erg vriendelijk
Een bezoek aan de tandarts vind ik stiekem altijd een beetje eng. Op medisch gebied heb ik al zoveel meegemaakt de afgelopen jaren, dat ik nog meer 'geprul' slecht kan hebben. Herman stelt me echter gerust, houdt rekening met de angst, legt uit wat er gaat gebeuren en is deskundig. Ik weet dat ik in goede handen ben en als ik van de stoel stap, is het elke keer weer meegevallen.
Personeel was aardig, maar werk is totaal niet goed verricht. Mijn voortand zat los en deze zou tijdelijk ‘vastgezet’ worden aan mijn andere tanden. Helaas na 1 avond alweer los. Door de verdikking zit de tand nu extra los, doordat mijn tong nu automatisch de losse tand raakt…
Altijd goede ontvangst en behandeling Klantvriendelijk, deskundig en hygiënisch.
Tijdens mijn behandeling bij de mondhygiëniste werd het vocht in mijn mond niet afgevoerd en moest ik deze tussendoor inslikken. Tijdens een gesprek met derden bevestigden zij mijn ervaring.
We hebben deze tandarts nu voor de 2e keer voor een controle. De 1e keer wisten we niet dat onze oude tandarts minder patiënten zou gaan doen, dus waren we redelijk verrast, maar zowel de kinderen als ik zijn tevreden met de nieuwe tandarts.
een praktijk die rust geeft maar vooral vakbekwaam is en meedenkt
Meer dan een halfuur aan de telefoon voordat er opgenomen werd. Hoe snel zal dat zijn als er spoed vereist is.
Super snel en erg netjes geholpen door een hele aardige dame
Er wordt geïnformeerd naar je huidige gezondheid en men is erg vriendelijk!
Vriendelijke medewerkers
Gezellig
Precies zoals het moet zijn.
Perfekt
Concordialaan 10
4874NZ Etten-leur
Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!