Goede uitleg en rustig
X
Naar de tandarts is nooit leuk. Gaatjes doen zeer en boren is geen pretje. Maar de mensen die er werken zijn spontaan en altijd vriendelijk Vragen altijd tijdens de behandeling of alles goed gaat en zijn heel lief voor de kinderen.
Erg professioneel en vriendelijk.
Tijdens de half jaarlijkse controle een scheurtje in mijn kies, kon al een week later terecht en de tandarts heeft het keurig opgelost.
Mijn kinderen kwamen enthousiast terug van de tandarts en ik kreeg als reactie “Het was heel leuk”. Hopelijk blijft dit zo hihi!!
Prettig
Top service!
Heel snel aan de beurt bij het maken van mijn afspraak. Echt met al m’n omstandigheden werd rekening gehouden
Een goede uitleg over gebit en nut van foto.
Behandeling en sfeer zijn goed. Telefonische bereikbaarheid is soms wat moeizaam. Maatregelen COVID- 19 wel erg uitgebreid, hele administratie, ook als deze al digitaal is aangeleverd !
Vriendelijk , ze namen goed de tijd !
Prima tandarts !!
Mijn ervaring is meestal super kom altijd bij Herman zelf en ben daar zo vertrouwd mee. Maar toen ik afgelopen vrijdag binnen kwam was daar ineens een andere tandarts dus vond ik heel ongemakkelijk en onprettig had het liever eerder geweten dan had ik zelf kunne bepalen of ik de afspraak door zou laten gaan. Heb hier van de week ook een mail over gedaan maar helaas nog gene reactie gehad
Goed en snel geholpen
goed geholpen
Ik vond het jammer dat ik i.v.m de ziekte van de artsen wat langer moest wachten maar de tandarts was geduldig
Er wordt naar je geluisterd en samen geprobeerd om de juiste oplossing te zoeken. Zeer tevreden.
Uitstekende behandeling door tandarts Suzanne. Is niet mijn vaste tandarts, maar heeft me tot 2 x toe prima geholpen met een pijnlijke kies. Mijn kinderen waren bij een vervanger geweest. Zeer vriendelijke vrouw. Nam de tijd om alles goed uit te leggen.
Zie hier boven
Bij de receptie zelfs geen mondkapje op maar klanten moeten het wel. Hoop niet dat er extra kosten op de factuur staan voor de extra kosten die jullie gemaakt zouden hebben vanwege Corona die gaan we niet betalen. Ook wordt er standaard aangeraden het gebit te laten reinigen maar dit wil ik eigenlijk niet en het maken van een afspraak is moeizaam het duurt lang voordat je terecht kunt met een controle afspraak
Altijd netjes en beleefd. Ik word altijd op mijn gemak gesteld door iedereen. Ontzettend vriendelijk, kundig en behulpzaam.
Concordialaan 10
4874NZ Etten-leur
Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!