Ik vind de praktijk een fijne, gezellige omgeving. Ik vind ook iedereen erg vriendelijk en word telefonisch ook altijd goed geholpen!
de persoonlijke aandacht sprak mij zeer aan. Ik heb in mijn voorgaande tandartspraktijk nog nooit zo relaxed in de stoel gelegen als hier.
Heel kundig personeel en ik ga altijd met een goed gevoel weer naar huis
Vriendelijk maar vind het nooit fijn om te gaan , jullie geven tips om tandenstokers en die zijn duur dan en zeggen maar dat is belangrijk.. Ik krijg beetje tegenzin gevoel
I ben prima geholpen door de mondhygiëniste, de tandarts en secretaresse. Ik ben zeer tevreden
Vriendelijk, goed, correct. Absoluut geen klachten en kan geen verbeterpunten bedenken. Ben zeer tevreden.
Mede gezien alle maatregelen goed geregeld
Gewoon Top!
Weer netjes ontvangen en altijd tevreden met het resultaat of de behandeling.
Vriendelijke mensen en duidelijke uitleg
Persoonlijke aandacht, kundig, hygiënisch
Dik tevreden!
Ben zo blij dat ik bij Blinq ben!
Ik word altijd goed geholpen. De baliemedewerksters zijn heel erg vriendelijk. Ook de tandarts/tandtechnicus is heel vriendelijk en duidelijk naar mij toe met een goede resultaat.
Sinds ik bij deze praktijk ben ga ik met een beter gevoel naar de tandarts. Je wordt als cliënt prettig te woord gestaan en de tandarts heeft heel veel geduld en legt van tevoren uit hoe de behandeling gaat. Je voelt je als patient gehoord en begrepen.
Zeer nette tandarts praktijk met een Top team.
Al vanaf mijn eerste keer bij BlinQ is het contact prima. Door de driemaandelijkse controle blijft mijn gebit toch nog enigszins in goede conditie. Altijd een vriendelijke ontvangst en dat is ook prettig.
ben zeer positief over tandartspraktijk Blinq. Wordt altijd goed geholpen, iedereen is vriendelijk en denken met de patiënt mee. Kortom, het is altijd lente in de ......... Ben nog steeds gelukkig met mijn overstap een paar jaar geleden naar mijn huidige tandarts Blinq.
je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen
Al vanaf dat deze praktijk geopend is ben ik er een heel tevreden klant. De Mondhygeaniste is een heel prettig persoon en Herman de tandarts is een heel goede tandarts. Je hoeft hier niet met angst naar binnen.
Blinq, is blinq niet meer. Iets wat ik erg jammer vind, mijn tandarts is Herman de raaf. Maar ik heb Herman al heel lang niet gezien, krijg elke keer een ander. Iets wat ik niet fijn vind aangezien, die man de reden van mijn overstap was van mijn vorige tandarts. Nu is het steeds maar zien wie je krijgt. Als patiënt zou er niets veranderen bij de overstap maar dat is dus niet waar.
goede ervaringen in de jaren dat ik hier kom , wel een drukke praktijk en tandarts en mond hygiëniste zou ook s avonds wat meer aanwezig mogen zijn zodat ik niet tijdens werktijd moet.
Concordialaan 10
4874NZ Etten-leur
Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!