Spoedafspraak was snel geregeld. Uitleg over de veroorzaker van de pijn zeer helder. Chapeau
Op een duidelijke, verantwoorde manier netjes ontvangen v.w.b. de Corona maatregelen (handen wassen, gezondheidsvragenlijst). Eenrichtingsverkeer ingericht is een compliment waard. Tandarts en assistent waren vriendelijk en zorgzaam.
Nvt
Hele fijne en toffe praktijk, alles goed geregeld en kundige mensen
Omdat de vulling na 2 maanden los liet, zou de nieuwe vulling garantie moeten zijn. Dit wat Herman mij beloofde. Maar de rekening is 72 euro.
goed rekening gehouden met de corona maatregelingen
Op mijn vraag direct geholpen
mondhygienist geeft goede adviezen,ook over tandarts tevreden kundige rustige vriendelijke tandarts.Fijne moderne praktijk
Hoeft geen verdere toelichting
goede behandeling door Herman. Prima corona maatregelen. Ik heb wel n kanttekening geplaatst bij de vragenlijst mbt risicogebieden. Roberto kiepe
Professioneel en goed georganiseerd
Ik ben altijd zeer tevreden over de dienstverlening van BlinQ Tandartsen. Ook deze keer weer goed geholpen met een duidelijke uitleg.
Prima organisatie en tandartsen
Super Tandarts, ook geweldig met kinderen . Baliemedewerkers mogen wat mij betreft wat vriendelijker.
uitstekend
In Corona tijd verloor ik een (tijdelijke) vulling uit een implantaat. Toen Herman de Raaf zijn praktijk weer mocht openen kon ik terecht en werd het probleem opgelost. Meteen deed hij even een controle van de rest van het gebit. De altijd vriendelijke en professionele benadering stelt me op mijn gemak. Herman en zijn team hebben mijn gebit de afgelopen jaren helemaal op orde gemaakt, na jarenlang slechte ervaringen elders. Mijn verloren vertrouwen van destijds is helemaal hersteld. Ik ga altijd blij, na een behandeling, naar huis!
Vriendelijk en professionele personeel
Snel handelen na verergeren van de klachten richting ziekenhuis.
Losgeraakte kroon, snel weer teruggeplaatst. Perfect
Altijd een vrolijke ervaring ook al ga ik niet graag
Vriendelijk en professioneel
Ik werd vriendelijk ontvangen en duidelijk werden de richtlijnen uitgelegd. Vervolgens merkte ik weinig van al het corona gedoe en voelde het als vanouds. De arts en personeel zijn erg vriendelijk en stellen je op je genak.
Hele fijne ervaring bij BlinQ Ook het personeel is super lief
Concordialaan 10
4874NZ Etten-leur
Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!