Zeer positief. Er wordt met deskundigheid en oprechte aandacht overlegd over behandelingen.
Persoonlijke aandacht voor de klant, belevingsgerichte zorg.
Dikke tien
Ik kreeg goed advies en de behandeling was prima. Jammer dat de implantoloog een patiëntenstop heeft, anders zou ik zo overstappen. Nu is mijn prothese gerebased.
Prettig geholpen, een vlotte behandeling gr ad
Vakkundig, empathisch en toegewijde specialisten. Er heerst een rustige en goede sfeer in de praktijk. Bovenal een aanrader voor mensen met een trauma uit het verleden of een gevoelige mond.
Geen wachttijd, precies volgens afspraak en netjes geholpen
Fijne praktijk, vriendelijk personeel, bekwame tandartsen en mondhygiëniste.
Ik voel me op me gemak en dat vind ik heel belangrijk.
Goed behandeld
Je voelt je altijd op je gemak en ze geven je beste zorg en advies
Erg fijne praktijk met vriendelijke en kundige medewerkers.
Door de nieuwe mondhygieniste Yentl heel prettig geholpen! Wil graag voortaan door haar behandeld worden.
Het hele gebeuren van receptie t/m vervolgafspraak gaat perfect. Het geduld, de perfectie, het op je gemak stellen en de duidelijkheid over wat er exact gaat gebeuren is in een woord geweldig. Nooit meer een andere tandarts.
Afspraak snel gemaakt vriendelijk personeel
In alle jaren dat ik hier kom heb ik nog nooit een slechte ervaring gehad!
Goed geholpen, wel wat langere wachttijd
Fijne praktijk, aardige en erg capabele mensen! Wordt altijd goed geholpen en loop met een smile naar buiten
Op tijd, snel, deskundig, hartelijk
Door vriendelijke uitleg stelt dat mij op mijn gemak. Is ook ruimte om vragen te stellen.
Vriendelijk,sociaal en kundig
Kwam hier voor de eerste keer en maakte een goede indruk op mij
Kon snel terecht en zeer vriendelijk en persoonlijk behandeld
Concordialaan 10
4874NZ Etten-leur
Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!