het is altijd goed. alleen was ik erg terlugeteusd dat het een half uur uit liep . en dat ik om 13.45 aan de beurt was en er waren moeder en zoontje die moesten 14.00 en die werden ieder geholpen dus ik moest weer een half uur langer wachten ik moest ook tussen me werk door . en daar belde ik zo van .
Altijd goed behandeld en eerlijk advies Kom er al jaren en voor mij geen andere tandarts
Tevreden over de werkwijze en behandeling van de medewerkers. Daarnaast wordt ik goed geadviseerd hoe mijn gebit te onderhouden.
Altijd vriendelijk , zorgvuldig en snel.
Iknkon snel terecht en vakkundig geholpen
Altijd al een 'hekel' gehad aan tandartsen, nare ervaringen in het verleden gehad door tandartsen die totaal niet naar je luisteren, dat was ook één van de redenen dat mijn gebit niet meer was wat het hoorde te zijn. Tot ik van een collega hoorde over Herman, deze collega had zijn tanden bij hem laten doen en was zeer tevreden, dus heb ik een afspraak ingepland. Bij de eerste afspraak voelde het al meteen goed, er werd écht naar je wensen geluisterd en voor het eerst voelde ik die extreme angst niet meer. Afgelopen woensdag was het dan zover, ik kreeg mijn facings. Wat een resultaat! Ik blijf maar de hele dag naar mijn tanden kijken, ongelofelijk wat hij er van gemaakt heeft. Herman, bedankt!
Nadat het Blinq is gaan heten loopt het niet goed en zijn wij met ons gezin door de tijd nu allemaal vertrokken
Goede ontvangst, relaxte behandeling
Goede service en super vriendelijke mensen die er werken
Snelle reactie en terugkoppeling bij klachten
Jullie werk is de beste
Altijd zelfde behandelaar
Onze zoon Daan was door een miscommunicatie iets te laat in de praktijk en werd daarom niet meer door de mondhygiënist geholpen, omdat deze dan in zijn eigen tijd moest doorwerken. Hij was de laatste patient. Ik snap dat op tijd komen belangrijk is, maar ons hoor je ook niet klagen als een spreekuur wat uitloopt. Voelde niet erg klantgericht…
Medewerkers zijn erg vriendelijk Herman is een hele fijne tandarts
Had een combiafspraak tandarts mondhygieniste verwacht zoals altijd. Bleek geen afspraak met mondhygieniste te zijn.
zie boven
De dame die mij behandelde is zeer zorgvuldig omgegaan met de specificaties van de door mij voorgeschreven medicijnen. Helaas ben ik haar naam vergeten. De behandeling was zeer zorgvuldig en uitgebreid.
Je word altijd goed vriendelijk en professioneel geholpen.
Zie toelichting bij onderstaande vraag: ''In welke mate zou u ons aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s?''
Herman is een hele fijne tandarts die je op je gemak stelt zonder dat hij daar moeite voor lijkt te hoeven doen. Hij vertelt wat hij gaat doen en is een hele fijne tandarts.
Zoals altijd heel vriendelijk en kundig.
Nemen de tijd voor je, zoeken de beste oplossing bij problemen
ze zijn altijd heel erg vriendelijk.
Bij binnenkomst wordt je vriendelijk verwelkomt door de assistente. Wachtkamer ziet er uit als een grote woonkamer waardoor de uitstraling er al informeel uitziet. Ikzelf werd bij voornaam binnengeroepen, iets wat ik erg prettig vind.
Concordialaan 10
4874NZ Etten-leur
Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!