Keurig netjes en vriendelijk.
Geen opmerking
Zeer prettige ontvangt
Ik heb geen klachten over mijn behandelaar, ze levert goed werk af.
Ik was heel snel aan de beurt en de behandeling was kortstondig. Er was weinig te doen.
Na telefonisch contact kon ik snel geholpen worden waarna de kiespijn verdwenen was.
goede en deskundige controle
Op de juiste tijd Vriendelijk Behulpzaam
heel goede ervaring heel fijn behandeld
Pijnlijke tand. Eventjes bellen voor afspraak. Geholpen en de pijn is weg.
Behandeling verliep vlot en netjes. De behandelaar en assistente hadden m.i. iets minder onderling mogen "socializen"
Omdat t een goede en vriendelijke mensen zijn.
Netjes en goed geholpen. Vriendelijke tandarts en personeel.
Ik heb de wachtkamer niet gehaald, snel en vakkundig behandeld, een goed gesprek en weer een ronde verder! Super!
Na telefonisch contact een afspraak kunnen maken ( kon voorheen ook online, jammer dst dit niet meer kan) voor periodieke controle. Op de dag van afspraak vlot en vriendelijk geholpen. Stond binnen 10 minuten weer buiten.
Vriendelijke tandarts
Zie boven Enige aanvulling is dat ik geen herinnering voor de afspraak had ontvangen. Dat lag aan een foutief mail adres. Dat is opgelost. Waarom ik geen sms heb gehad was onduidelijk.
Erg vriendelijk, rustig goede uitleg wat er gaat gebeuren
G.b.
Zeer attent en correct
Toen ik belde voor een afspraak met de voorkeur voor een bepaald dagdeel, kon ik dezelfde middag nog langskomen i.v.m afzegging door een andere cliënt.. Het herstellen van een afgebroken stukje van een kies kon meteen worden gecombineerd met de periodieke controle en binnen een half uur was alles weer vakkundig uitgevoerd door Emmanuel.
Witherenstraat 1 a
8701JJ Bolsward
Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.