Ik ben bang aangelegd voor de tandarts, maar werd prima op m'n gemak gesteld!
Tandarts Klasen luistert goed naar zijn patiënten. Is rustig en empathisch. Legt goed uit wat er gaat gebeuren, waardoor de behandeling zo voorspoedig mogelijk verloopt omdat de angst dan niet regeert en je zelf niet verkrampt. Ook zeer prettig in de omgang naar de kinderen.
Kundig, plezierig en prachtig resultaat
Ik wordt altijd tijdig geïnformeerd bij het wijzigen van een afspraak en vriendelijk te woord gestaan.
Na de vorige keer was dit een hele fijne ervaring. Rustig en persoonlijk. Dus dik tevreden
Altijd een relaxed bezoek. Geen haast werk en zo rustig dat ik elke keer wel in slaap kan vallen in de stoel
Gelukkig geen uitloop in de wachtkamer, dat is heel fijn. Verder een oké ervaring: standaard controle, maar tandarts en assistente hadden het wel heel gezellig onderling. Alles ging ontzettend snel, werd weinig verteld wat er gedaan werd en alleen maar onderling gekletst, onduidelijk wat er gebeurde en waar je aan toe was. Alsof je tijdens een theekransje snel even behandeld werd.
Werden keurig op tijd geholpen, vlotte tandarts,leuke assistent. Man kon gelijk door voor tandsteen verwijderen, gelukkig geen nieuwe afspraak voor nodig!
Goed geholpen
Na bezoek aan de balie kon ik binnen 2 dagen terecht voor een vervangende vulling van een kies. Werd vervolgens adequaat verricht.
Na de controle kon ik al snel een afspraak maken voor een behandeling gen ik ben op tijd en vakkundig geholpen, prima allemaal.
De zorg is goed. Maar bijna elke keer als wij een afspraak hebben, loopt het uit. Meestal gemiddeld wel een kwartier. Dat is jammer. Onze tandarts mag ook wat duidelijker zijn qua advies en behandeling over onze zoon zijn beugel. Voor de rest: professioneel en altijd vriendelijk.
zijn altijd vriendelijk en leggen alles goed uit wat ze gaan doen met je gebit. wordt altijd goed en correct geholpen. ik ben tevreden met deze tandarts die ik heb.
goede samenwerking met elkaar.
Prettig
Alles werd goed bekeken.
Helemaal goed.
Ben al jaren onder behandeling met beugel, schiet niet op. Na pensioen van mijn tandarts lijkt er weer een totaal nieuw plan te zijn gemaakt. Als moeder mee gaat wordt er wel gesproken over een tijdspad.
leuke en vlotte zeer ervaren mondhygianiste
Met een behoorlijke kwinkslag geen angst voor de tandarts. Goed gekwalificeerd personeel. Korte levertijd mogelijk. Vriendelijk. Hier al decennia lang al goede ervaringen. Korte tijd in wachtruimte. Goede omgang en tekst en uitleg, ook naar kinderen.
Vriendelijke geholpen en goed advies
Prima werk Mondhygeniste
helemaal tevreden
Witherenstraat 1 a
8701JJ Bolsward
Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.