Zeer vriendelijke professionele tandarts. Zorgvuldig en kundig, die de tijd voor je neemt
Vriendelijke tandarts die de tijd voor je neemt en goed te werk gaat. En ging met een goed gevoel naar huis.
Het was voor de eerste x dat ik daar was
Komt afspraken na en overlegd vooraf over uitvoer van werkzaamheden
Vriendelijk, stelde me op mijn gemak. Heldere uitleg. Op tijd.
Aandacht vd patiënt. E werd ook geholpen aan m beugel die niet door hun geplaatst is. Heel fijn
Erg vriendelijke tandarts. Legt alles duidelijk uit wat hij doet.
Twee gaatjes laten vullen. Emanuel werkt erg precies en vertelt gedurende de behandeling wat er precies gebeurt. Als patient voel je je serieus genomen en op je gemak.
Zoals we reeds gewend waren prima zo
Altijd goed.
Ik werd netjes behandeld
Vriendelijke en correcte bejegening van alle medewerkers
Slecht bereikbaar. Telefoon wordt bijna nooit opgenomen. Het maken, afzeggen of verzetten van een afspraak is daardoor erg lastig. Veel te lang met een beugel rondgelopen, terwijl de tanden te groot zijn voor de kaak. Dit werd niet onderkend. Na drie en een half jaar stonden ze nog niet mooi. Pas na de komst van een nieuwe tandarts werd dit gezien. Dit had al veel eerder geconstateerd kunnen worden. Dat had een boel tijd en geld gescheeld. En tot een beter resultaat geleid.
Ik word uitermate klantvriendelijk en kundig geholpen.
Prima uitleg. Lijkt mij zeer vakkundig!
N.v.t.
?
Klantvriendelijk
Een uitgevallen vulling wordt de zelfde dag weer hersteld.
Met aandacht en professioneel geholpen. In alle rust alle stappen uitgelegd. Viel alles mee.
Aardig en deskundig
Had een stukje van mijn kies maar ging voor gewone controlebeurt. Toch de kies meteen gemaakt. Top!
De Portugese tandarts die mij hielp was zorgvuldig en legt alles goed uit in het Nederlands.
Is prima fijne praktijk
Witherenstraat 1 a
8701JJ Bolsward
Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.