Met Mijn enorme angst voor de tandarts, hebben ze mij er toch van te weten overtuigen om weer in die stoel te komen zitten. En dat komt door het enorme geduld en rust,wat jullie met zijn allen uitstralen!! Bedankt hiervoor!! Mevrouw aa witteveen
Na slechte ervaringen was het een verademing om bij tandartsenpraktijk De Witte Heren geholpen te worden.
Prima tandarts, afspraak maken geen enkel probleem, alles loopt op rolletjes
Tandarts afspraak vind ik altijd spannend maar omdat de sfeer en deskundigheid goed voelt zorgt dat ervoor dat de spanningsboog afneemt
Geen wachttijd gehad en probleem snel opgelost.
De planning van de tandarts staat dusdanig vol dat wanneer er, zoals in mijn geval, een spalkte breekt achter de tanden hiervoor pas 2 weken later naar gekeken kan worden. Door de mondhygiëniste en de tandarts beoordeeld, deze waren echter geduldig en professioneel qua handelen, werd er mij met klem gevraagd om zo snel mogelijk voor volgende week een afspraak te maken om het spalkte terug te zetten. Dit gemeld bij de assistente, die zou mij later terugbellen met een afspraak omdat het erg vol stond. Assistente belde mij terug met 1 plekje op Maandagmorgen, mijn werkdag. Het verzoek of ik kon ruilen met mijn werk werd gevraagd, dit gaat helaas moeilijk in de zorg. Er was niet eerder weer plek dan 1,5 week later. Op mijn vraag of mijn tanden dan niet teveel gaan wijken, kon ze geen antwoord geven en werd naar mijn mening ook niets mee gedaan. Ik stap binnenkort over. Ik vind dit geen stijl.
Fijne en leuke tandarts!
dit is gewoon een toppraktijk.
Heel goed, vriendelijk en professioneel geholpen door mondhygiënist
Zeer prettig. Zonder mondpijn de deur uit!
Vriendelijk en heel zorgvuldig.
Vervangster van Jildau was prima!
Vriendelijk, men neemt de tijd voor je.
X
Werd goed naar mij geluisterd en efficient gehandeld
Ik ben echt super tevreden over de tandarts.
Een professionele en zakelijke benadering. Doet prettig aan.
Goed geholpen
goede ontvangst korte wachttijd
Werd erg vriendelijk ontvangen, voelde me welkom. De behandeling die ik moest ondergaan werd stap voor stap goed uitgelegd.
‘s Middags om half één gebeld, afspraak om vier uur, en om kwart over vier was ik geheel naar tevredenheid behandeld.
Persoonlijke aandacht.
De behandeling was prima, alleen jammer dat er geen tijd was om gelijk de kies te trekken. Voor een vervolg afspraak moest ik bij de balie wachten omdat er niemand was. Misschien plaatsen van een bel een oplossing.
Ik ben al jaren klant bij deze tandartspraktijk en ben altijd uitstekend door Nico geholpen. In de loop der jaren is er veel aan mijn gebid gedaan. Altijd in goed overleg. Afspraken werden altijd nagekomen. Nico is nu met pensioen en ik ben nu geholpen door Doeke van der Schaaf. Ook deze behandeling heb ik als erg prettig ervaren. Ik acht de deskundigheid heel erg hoog. Er is ook altijd overleg mogelijk. Ik hoop daarom ook nog lang van deze praktijk gebruik te maken.
Altijd goed!
Witherenstraat 1 a
8701JJ Bolsward
Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.