Vlotte en zeer kundige behandeling.
super geholpen
Zeer tevreden, en goede adviezen
Zeer correct en vrieneelijk
Vriendelijk, duidelijke uitleg
Ik hoef mijn naam niet te noemen. Ik ben bekend.
Zeer netjes geholpen en vakkundig.
Goed geholpen
Zeer goed deskundig en vriendelijk
Prima behandeld, alleen was er door tussendoor ingeplande afspraak geen tijd voor alternatieve opties te bespreken. Bij reguliere afspraken is er altijd voldoende tijd om zaken te bespreken.
Prima uitstekend geholpen
Ik kwam na een jaar terug, had een andere tandarts, controle, alles goed. Advies om een afspraak te maken met de mondhygiëniste.
vriendelijke tandarts heb bijna niks van de behandeling gevoeld
Relaxte manier van behandelen
rustige benadering, goede uitleg, en vragen hoe het gaat., ik voel me op mijn gemak door zijn kundigheid.
Van der Schaaf prima tandarts. Goede vakman en duidelijke uitleg.
Verder goed maar betere controle op mondkapjes als dat wordt verwacht deze te dragen.
Jessica heeft mij behandeld en heeft veel kennis en is kundig
Ben heel goed ontvangen
Mijn eerste keer bij deze tandarts...geen voorstellen..helemaal niks ..snel in de stoel en snel er weer uit . Tandsteen weghalen moet aparte afspraak voor gemaakt worden ....terwijl dit anders door dhr de weerdt ...gelijk gedaan werd of het de assistente liet doen . We kwamen met zijn vieren en we stonden echt binnen 8 min weer buiten Benieuwd wat voor rekening ik krijg !!! Viel enorm tegen ....normaal werd er goed nagekeken !!!
Ik werd vlot en vriendelijk geholpen en had snel mijn prothese weer terug.
Vriendelijk... klantgericht.. kundig
Goede hygiene, zorgvuldige behandeling
Witherenstraat 1 a
8701JJ Bolsward
Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.