Deskundige behandeling door mondhygiëniste
Gastvrije en vriendelijke behandeling
Hele fijne praktijk en ben erg goed geholpen door tandarts Pepplinkhuizen.
alles okee
Duidelijke uitleg over de behandeling en nazorg, ook tijdens behandeling werd er verteld wat men ging doen.
Prettige praktijk, vriendelijk en goede tandartsen.
Ik ben heel blij met Iris de hoog. Zeer kundige dame en je kan ook nog lachen met haar. Nogmaals veel vertrouwen in haar.
Persoonlijk en goed
Zie boven
Feitelijk staat alles al in de zin hierboven. Enig puntje van verbetering: zet in de herinneringsmail even de beste parkeerplaats behorende bij gebouw 62; ik geloof dat dat 13B is, is het niet?
Als niet heldhaftig patiënt wordt ik toch rustig door de manier van behandelen!
Zeer hygiënisch, zeer vriendelijk personeel, mijn welzijn wordt goed in de gaten gehouden
Vriendelijke tandarts, was controle, verder nog even wachten, maar der eerste indruk was goed.
Het plaatsen van een implantaat is een lang traject. Uitvoering was professioneel, de stappen zijn helder gecommuniceerd. Ook nazorg was goed. Ben altijd correct en vriendelijk te woord gestaan bij de balie.
Een uitstekende kliniek waar een goed ingewerkt multi disciplinair team, van balie tot implantologie en alles wat daartussen zit en bij komt, de patient bijstaat om deze zo goed en efficient mogelijk te behandelen.
ABC
Er is op een zeer kundige en aangename wijze behandeling gegeven. Hartelijk dank hiervoor!
Netjes op tijd geholpen door John. Afspraak ook optijd volgens planning.
Goed ontvangen en goede diagnose met prima behandeling.
Altijd vriendelijk, to the point. Rustig, niet gehaast. Vakmensen. Deskundig.
Idem
Super goed.
Iris en haar assistente zijn heel aardig. Het is een warm bad . En dat gecombineerd met grote deskundigheid!
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.