Ik ben pas 3 dagen geleden geholpen. Ik ken het effect nog niet o de langere termijn.
Niets aan toe te voegen. Uitstekende service
Zeer professionele behandeling. Mn dat je eerst naar de mondhygiëne gaat en dan de tandarts is erg prettig.
Ik ben door een andere tandarts mega bang voor tandartsen geworden, hier bij XQdent houden ze er echt rekening mee. Doen alles heel rustig, vertellen wat ze uitvoeren, zowel net controle, als mondhygiëniste. Echt mega mega fijn! Angst is er zeker wel. Ik durf in ieder geval wel weer naar de tandarts toe te gaan! Super fijne tandarts dus!
…..
Ik was altijd angstig voorbode tandarts,dat is zeker veranderd bij deze praktijk
altijd even aandacht voor je persoonlijke situatie en dan snel over naar behandeling
Afspraken op tijd en efficiënt behandeld.
Kundig en vriendelijk geholpen
Zowel door de tandarts en zijn assistente als ook de receptie ben ik prima behandeld en begeleid. Vooral de gesprekken met tandarts Van Noordenne hebben mij goed gedaan. Met dank!
Ze zijn echt op de cliënten. Als er wat is dan stoppen ze direct en ze doen heel voorzittig. ze maken gezellig een praatje met als je binnen komt.
zeer tevreden over de de tandarts zelf alswel over de administratieve kant van de zaak vriendelijke hulp, altijd correcte informatie en makkelijk afspraken maken top!
Hoekje van mijn voortand afgebroken. Volgende dag gelijk gerepareerd met kunst hars. En geholpen door mijn eigen tandarts. Je ziet er niks meer van!
Echt een fijne praktijk, Ik had angst voor de tandarts, en dat hebben zij totaal voor mij weggenomen
Goed advies en betrokken.
Ik zou me geen betere tandarts kunnen wensen dan Elma van Rossum van XQ Dent. Veel ervaring, menselijke benadering, angst wegnemend, snel!
Goede ervaring
Begroeting in receptie is opgewekt/gemeend. Je bent geen nummer. De praktijk is (lijkt) altijd schoon, hetgeen frisheid en hygiëne uitstraalt. In de behandelkamer wordt je ook als een mens/patiënt te gemoed getreden en waar tijd genomen wordt om te luisteren en dus een (waarschijnlijk) betere diagnose gesteld wordt. De behandelingen zijn niet dirigistisch, er is juist sprake van meer (professionele) verwondering en derhalve is er ruimte om te zoeken naar de beste of meest haalbare en betaalbare oplossing. Een revelatie in de wereld van de gezondheidszorg en met name in die van de tandheelkunde.
Zeer positief
zeer goed
Er wordt uiterste aandacht besteed aan mijn zeer onderhouds gevoelig gebit.
Jeroen is een geweldige implantoloog. Hij is erg betrokken en denkt mee. Hij vertelt wat hij gaat doen voordat hij met het volgende onderdeel begint en stelt je gerust. Ook assistente Rian weet waar de mee bezig is en biedt goede ondersteuning. Ik was blij dat ik als spoedje nog terecht kon voor de vakanties. Heel erg bedankt
Een prettige sfeer, een vriendelijke benadering, een vlotte en deskundige behandeling. Ik voel me daar veilig en vertrouwd.
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.