Mijn voor tanden die op een implantaat zitten zat los, deze is los gemaakt en gelukkig was het schroefje niet gebroken en kan deze met een nieuwe weer vast worden gezet.
Prettige sfeer en goede behandeling ook goede uitleg
deskundig
Al enkele jaren actereen kom ik hier al, maar nooit met tegenzin omdat ik weet dat je aandacht krijgt en goed geholpen wordt.
Professionele aanpak. Ingreep viel me 100 % mee. Wel prijzig zo’n implantaat
Zonder meer goed. Prima communicatie ook.
Altijd zeer vriendelijk geholpen en ze zijn zeer goed in wat ze doen…
Zie boven
Zie boven
Prettig
Zeer vriendelijke receptie en tandarts.
Een zeer flexibele pro actieve benadering van mij als patient. Goede diagnose en uitleg van het geheel. Zeer vakkundige en zorgvuldige afhandeling van het probleem.
Keurige ontvangst door de gastvrouw/receptioniste. Interieur/aankleding nog kouder/killer dan een ziekenhuis. Tandarts liep 20 minuten uit, voor iemand met echt angst is dit verschrikkelijk.
Vriendelijke en correcte bejegening. Bekwame vakmensen zowel de mondhygienist als de tandarts. Afspraken lopen keurig op tijd. Alles oogt schoon en verzorgd.
Vriendelijke adequate receptie, en daarna behandeling door vriendelijke en vakkundige tandartsen en assistenten.
Je mag ervan uit gaan dat als ik klachten heb, dit zal meedelen aan de behandelaar. En als XQdent meent de klanttevredenheid te moeten meten gelijk een of andere ranzige webshop, dan vraag ik me af hoe het gesteld met de sociale antennes van het management van deze toko.
de vriendelijke, rustige behandeling, daar voel ik mij prettig bij.
Zeer goede ervaringen, zorgvuldig, goede toelichting. Tevreden.
Misschien goed bedoeld, maar aanspreken over mijn gebit, kan ook op een leuke manier.
begrijp alleen niet waarom je tegenwoordig geen website of bedrijf kan bezoeken zonder de onvermijdelijke enquête.
Helemaal voor 100% tevreden
Het maken van een afspraak voor controle verlies van vulling kies verliep vriendelijk en professioneel . De controle door tandarts, een plaatsvervanger, was efficiënt en vertrouwenwekkend.
nadat ik om tien uur gebeld had voor een gebroken voortand werd ik omkwart over twaalf deskundig geholpen.
ik had een afspraak ter controle van mijn gebit en stond na 10 minuten weer buiten, alles was in orde en ik verliet opgelucht het pand.
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.