Van binnenkomst tot bij het verlaten van het gebouw voel je een uitstekende werksfeer. Je wordt ontspannen de praktijk ingebracht. En ook deze behandeling verliep weer naar tevredenheid.
het is geen straf om naar deze tandarts te gaan.
Prima tandarts, zou haar gaan missen wanneer zij zou stoppen. Altijd zeer attent en correct, houd uitstekend rekening meen met mijn angst voor de tandarts
Ik werd verwacht om 16.30 uur. Dat liep volgens mij 15 minuten uit. Dat hield in dat de mondhygiëniste niet mijn hele mond kon schoonmaken dus nu nog een keer langsk9men over een maand. Onder is fedaan boven tanden niet, ik kan wel zeggen dat ik hier ontzettend van baal
Jaarlijkse controle. Kleine reparatie kon direct worden uitgevoerd.
Professioneel, vriendelijk.
Hele goede behandeling, fijne bejegening
Hoe vreemd het ook klinkt, maar ik heb een ontzettend fijne ervaring gehad bij de mondhygiënist. Na behoorlijk wat nare ervaringen met mijn vorige tandarts/mondhygiënist had ik er weinig vertrouwen in. Zulke bezoekjes waren voor mij echt een ‘moeten’. Voor het eerst zo professioneel bejegend waarbij er ruimte is om grenzen aan te geven, alles wordt uitgelegd en er echt de tijd voor je wordt genomen. Al met al, ik vind het geen probleem om voortaan naar de mondhygiënist te gaan.
Op tijd geholpen, deskundig en vriendelijk personeel.
Een fijne rustige omgeving
relax dat de behandeling ook 's avonds kan plaatsvinden!
op afgesproken tijd en deskundige behandeling
Mondhygieniste Maud heeft mijn gebit goed behandeld. Daarna heeft tandarts Iris alles nog nagekeken. Jammer dat we nu weer een andere tandarts en Mondhygieniste gaan krijgen.
Ik ga altijd niet zo fijn naar de tandarts toe.Dit heeft met de vorige tandarts te maken.Maar Richard is vriendelijken stelt je op je gemak.
Altijd vriendelijk en ik voel me Altijd op me gemak door dat alles goed wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren.
prettig en deskundig behandeld
Wendy behandelt mijn dementerende vader met veel geduld en aandacht. Hij voelt zich erg op zijn gemak. Wendy neemt de tijd voor hem, stelt hem gerust en vertelt wat ze gaat doen en hoe dat voelt. Bovendien neemt ze ook de tijd voor een praatje en een grapje. Precies wat iemand waarvoor de wereld al niet te begrijpen is nodig heeft. Complimenten!
Mijn ervaring bij de tandarts is heel goed
ben erg tevreden over mijn tandarts
Zowel mondhygienist als tandarts stellen je op je gemak en de behandeling verloopt bij beiden rustig in een goede sfeer.
Prettig contact, ben al jaren bij Richard Hasselaar en bevalt me meer dan prima. Behandelingen in goed overleg en altijd naar tevredenheid.
Mooi op tijd (en dat zal af en toe knap lastig zijn). Moderne apparatuur die het happen in klei overbodig maakt. Extra: een bezoekje aan de technicus om te zien of ik het eens ben met de door hem aanbevolen kleur. Dat ben ik. (trouwens erg leuk, dat laatste!)
Uitstekend. Professioneel vriendelijk en snel
Werken vakkundig. Veel uitleg over de behandelingen. Kom er nu voor de tweede keer voor de volgende implantanten te laten plaatsen. Wel prijzig. (Detail : helaas de gratis koffie is bagger!)
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.