Alsnog wil ik mijn ervaring uw meedelen betreffende de laatste behandeling. Ik wil deze behandeling waarderen met een 8.
het personeel is vriendelijk, rustig en legt alles van tevoren goed uit wat er gaat gebeuren
Tandarts is vriendelijk en doet goed zijn best. Heeft voldoende kennis van zaken en communiceert op de juiste wijze met de patient.
Klachten worden goed beoordeeld maar het altijd nodig om een tweede afspraak te maken. Dit is niet zo fijn als je een wat oudere cliënt bent.
Vriendelijk en professioneel
Vriendelijke en meedenkende tandarts en assistente
Ze leggen alles goed uit wat er ga gebeuren
Zeer vriendelijk en kundig personeel. Goed bereikbaar telefonisch. Duidelijke beantwoording van vragen.
Goede, kundige tandartsen die rustig uitleggen wat er gaat gebeuren en echt de tijd voor hè nemen
Je wordt goed geholpen.
Ben heel erg tevreden over jullie begin mijn vertrouw weer terug te krijgen in een tandarts! Bedankt
netjes geholpen, met goede uitleg
Zeer vriendelijk, meedenkend en goede uitleg/begeleiding
goede planning, werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren. Ben netjes geholpen.
Ik word altijd prima geholpen, ook bij onverwachtse problemen
aardige tandarts, neem de tijd voor je
lastg binnenkomen.smalle deuren.rolstoel en scootmobiel. snervice is goed.
Werken op tijd. Leggen uit wat er aan de hand is en wat ze gaan doen.
De assistente drukte herhaaldelijk met het afzuigapparaat in m’n tandvlees. Steeds erop gewezen. Uiteindelijk nog een “gezichtsdouche” Het kwam zeer amateuristisch over.
Als goed . Alleen moeten de collega’s onderling nog wat samen werken .
IJsselmeer 36
3332 EX Zwijndrecht
Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen is bereikbaar voor iedereen.