GOED
Mijn zevenjarige zoon kwamen langs voor de halfjaarlijkse controle. De tandarts neemt alle tijd en kletst eerst met mijn zoon voordar ze zijn gebit controleert. Ze vertelt ook wat ze gaat doen en waarom ze dingen doet. Mijn zoon vindt het daarom gezellig bij de tandarts. Als ik aan de beurt ben mag hij op een krukje ernaast meekijken met de tandarts. Fijne ervaring!
Goede ervaring
goed en kundig alleen hartelijkheid vrouwelijke tandarts kan beter
Fijn en snel geholpen Wordt op je gemak gesteld en als het kan doen ze wat extra als dit nodig is
Snel en goed geholpen.
Ze weren lief en voorzichtig met mijn kinderen. En vooral heel duidelijk.
Heel goed geholpen fijne tandarts praktijk
Er was een stuk van een kies afgebroken, maat dat is snel en deskundig hersteld.
Gaatje vullen of het niets gebeurd in een mum van tijd en totaal geen napijn of dat er niks gebeurd is .
Vriendelijke mensen, erg deskundig en weten je op je gemak te stellen!
Ga niet naar deze tandartspraktijk, zij maken afspraken voor je die je niet wilt, sturen vervolgens een factuur zonder dat je dit weet en daarna krijg je een incassobureau op je nek. Zo kan ik ook mijn geld verdienen. Kwaliteit die de zgn tandartsen leveren is ook heel slecht
Mijn tanden zijn goed gereinigd. De tandarts werkt snel maar deed wel zeer omdat mijn tandvlees ontstoken is. Wel goed advies gekregen.
Moet een tand vervangen worden. Bij de tandtechnieker geweest. Superaardige man en veel uitleg gekregen.
Ik ben over gestapt naar deze tandarts. Mijn tand was zo lelijk gemaakt bij onze vorige tandarts. Nu kan ik weer lachen met een mooi witte tand. Heel blij mee.
Wij zijn zeer tevreden. Ze doen hun werk heel goed.
prima behandeling met goede uitleg in een fijne behandelsfeer met vriendelijk personeel
ik heb een grote angst voor de tandarts. ik werd op een fantastische wijze op mijn gemak gesteld, dat ik enorm waardeer.
Zeer goed, heeft begrip voor de patient. Doet alles om de behandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Legt alle stappen goed uit, pauzeert even wanneer het lang duurt. Echt een aanrader tandarts Ayze.
De tandarts en assistente waren heel lief en fijn. De receptie had hun mondkapje over hun kin hangen. Ook als ze tegen elkaar aanzaten of met klanten communiceerden.
Erg angstig maar gelukkig krijgt zij mijn angst redelijk onder bedwang. Super fijn
Keurig op tijd volgens afspraak geholpen
Prima!
IJsselmeer 36
3332 EX Zwijndrecht
Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen is bereikbaar voor iedereen.