Vriendelijke ontvangst, goede en prima behandeling en alles in 1 keer, geen onnodige doorverwijzing naar een mondhygiëniste.
Een zeer vriendelijke en deskundige tandarts.
was een gewone controle. Vriendelijke mensen.
grondig en zacht tandheelkundig werk tegen een redelijke prijs
Fijne ontvangst door receptioniste, mooie en lichte wachtruimte. Snel geholpen met duidelijke uitleg van de behandeling door de assistente en arts. Moderne praktijk!
Ben op tijd en goed geholpen.
Communicatie is slecht, ze doen dingen die niet gevraagd zijn, en luisteren niet. Denken alleen maar aan geld. Een uur over een vulling plaatsen vind ik echt lang en ze vertellen niet wat ze gaan doen.
ben goed geholpen en da tandarts kwam steeds kijken of het goed ging
Prettig
Netjes en goed geholpen, er wordt gelukkig verteld hoe het ervoor staat en wat ze kunnen doen....
zeer goed geholpen
Ik werd goed begrepen en voorgelicht
Stellen je altijd op je gemak..
Blijf zo doorgaan.
Accuraat en nogmaals een perfecte behandeling. Behandelingsduur: 45 minuten.
Snelle en vriendelijke behandeling bij mondhygienist
Was goed
had om 15.00 afspraak maar werd pas om 15.15 geholpen kwartier te laat voor de rest ging wel ok .
twee klachten: 1. Eerst werd ik bijna een uur lang (!) in de wacht gezet door mevr R. Ong. ik ben 89 jaar en zeer zwak van gesteld en gezondheid. Dit is onacceptabel dat zo met oude zieke mensen wordt omgegaan. 2. Ik slik al vele jaren bloedverdunners en ben onder behandeling bij de Trombosedienst. Deze info is bij u bekend. Er is door mevr R. Ong niets gedaan met deze info. Ze heeft mijn kies getrokken buiten het protocol om. Dit is gevaarlijk en zeer laakbaar en ik overweeg een officiële klacht.
Voor mijn broer een domper hoe hij behandeld was, voor mij eerst eng om te gaan, maar na over mijn broer gesproken te hebben ging alles top, Anders tandarts dan die hij gehad heeft kreeg ik en gelukkig klikte dat heel goed. Ook dat is belangrijk, je moet een tandarts vertrouwen en dat moeten ze de patiënt of cliënt bezorgen. De grootste zorg gehad en uitleg, tijd leek eerst een probleem omdat het voor 11 nov gedaan moest zijn, Maar ze hebben het vriendelijk, zorgvuldig, en top mee gedacht en gedaan. Heel blij mee dat ik na 3x komen klaar was en twee afspraken dezelfde dag nog konden. Hele fijne tandarts en assistente, die super leuk met elkaar omgingen ook. Soms gaat dat ook wel eens niet leuk onderling. Tandarts te kattig naar de assistente. Nee dit was een top team en hopelijk blijft het zo de volgende keren dat ik weer langs moet komen voor controle. Ik prijs deze tandarts aan, maar niet de andere, daar heb ik zelf geen oordeel over, om andere over te halen voor deze praktijk te gaan. Zeker niet die mijn broer gehad heeft met zijn vreselijk angst voor tandartsen en het is door hier heen te gaan weer erger geworden. Al staat de afspraak nu heel fijn op gelost, dat mocht hij klachten hebben met een kies of tand hij aan die ene tand of kies behandeld kan worden zonder gezeur ergens over.
Was voor mij een eerste keer bij deze tandarts, ik ben slechts voor controle geweest, zoverre ik kan beoordelen vond ik haar een prima tandarts. Kundig, zeer vriendelijk en vergeleken met vorige tandartsen nam ze de tijd voor mijn vragen. Ik dien nog terug te komen voor het preventief vullen van een gaatje... ik ben benieuwd hoe het verder zal gaan.... :)
Snel geholpen, zeer vriendelijke en bekwame tandarts
Fijn communiceren met de tandarts, er wordt eerst overlegd met je voor ze wat doen. En leggen alles prima uit.
IJsselmeer 36
3332 EX Zwijndrecht
Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen is bereikbaar voor iedereen.