De tandarts en assistente waren heel lief en fijn. De receptie had hun mondkapje over hun kin hangen. Ook als ze tegen elkaar aanzaten of met klanten communiceerden.
Erg angstig maar gelukkig krijgt zij mijn angst redelijk onder bedwang. Super fijn
Keurig op tijd volgens afspraak geholpen
Prima!
Vriendelijke ontvangst, goede en prima behandeling en alles in 1 keer, geen onnodige doorverwijzing naar een mondhygiëniste.
Een zeer vriendelijke en deskundige tandarts.
was een gewone controle. Vriendelijke mensen.
grondig en zacht tandheelkundig werk tegen een redelijke prijs
Fijne ontvangst door receptioniste, mooie en lichte wachtruimte. Snel geholpen met duidelijke uitleg van de behandeling door de assistente en arts. Moderne praktijk!
Ben op tijd en goed geholpen.
Communicatie is slecht, ze doen dingen die niet gevraagd zijn, en luisteren niet. Denken alleen maar aan geld. Een uur over een vulling plaatsen vind ik echt lang en ze vertellen niet wat ze gaan doen.
ben goed geholpen en da tandarts kwam steeds kijken of het goed ging
Prettig
Netjes en goed geholpen, er wordt gelukkig verteld hoe het ervoor staat en wat ze kunnen doen....
zeer goed geholpen
Ik werd goed begrepen en voorgelicht
Stellen je altijd op je gemak..
Blijf zo doorgaan.
Accuraat en nogmaals een perfecte behandeling. Behandelingsduur: 45 minuten.
Snelle en vriendelijke behandeling bij mondhygienist
Was goed
had om 15.00 afspraak maar werd pas om 15.15 geholpen kwartier te laat voor de rest ging wel ok .
IJsselmeer 36
3332 EX Zwijndrecht
Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen is bereikbaar voor iedereen.