Helaas ben ik dit keer slecht geholpen. Ik heb alleen geen idee door wie want zowel de tandarts als de assistente hebben zich niet voorgesteld.
Klantvriendelijk, professioneel en punctueel.
Tijdsplanning was goed en de behandeling is correct en plezierig afgehandeld
n.v.t
Vriendelijk en op afgesproken tijd geholpen
Goede controle!
Met mijn oudste van 5jr op controle geweest bij de tandarts. Broertje van 3 was mee om voor het eerst eens kennis te maken met de tandartspraktijk. Geholpen door een fijne vriendelijke mevrouw met aandacht voor jonge kinderen
Ik kwam voor de mondhygiënist en tussendoor kwam even de tandarts voor een periodieke controle. Hierdoor had ik 'geen tijd' om angstig te worden en stond ik weer buiten voor ik er erg in had!
Zeer bekwame mensen
Zie boven
Een behandeling die ik met vertrouwen onder ga
Helaas blijkt na een paar dagen een vernieuwde vulling behoorlijk scherp aan te voelen en is er voor mijn gevoel t.o.v. de oude vulling niet veel veranderd. er blijven helaas ook nu weer etensresten zitten, die ik er met een tandenstoker uit moet halen. Over de medewerkers niets dan lof.
Vandaag samen met mijn 2 kinderen bij de vervangende tandarts geweest. Wat een fijne tandarts! Hij wist de kinderen op hun gemak te stellen, maakte grapjes en gaf complimenten over het poetsen. Bij mij dient er het nodige te gebeuren waarover ik duidelijke uitleg kreeg. Het was bijna een leuk familie uitje.
En nee die heeft niet te maken met het feit dat ik geen gaatjes had ;) De tandartsassistente verdient een groot compliment. Ging erg zorgvuldig te werk en legde uit wat elke actie inhield!
Zowel de assistent aan de balie als de tandarts geven je een goed gevoel. Ze zijn beleefd en hartelijk. Je krijgt duidelijke uitleg over de behandeling.
Snel en goed.
Onze oude tandarts is weg. Deze tandarts is wat hardhandiger, vooral met de tandenstoker. ik vond de manier waarop ik benaderd ben nogal belerend. Ik ben 42 en ik weet hoe ik moet poetsen, dat hoeft niet (nogmaals) uitgelegd te worden. Je ligt daar met je mond open, dus er valt niet veel te zeggen. De tandenstoker werd echt hard tussen mijn kiezen gestoken. Thuis bloedt het niet, bij de tandarts wel. Over de assistente ben ik zeer tevreden. Bij het weggaan heb ik gedag gezegd tegen de assistente, een nieuwe dame, Fleur(?), zij zei gedag terug, maar dan tegen haar beeldscherm en keek niet op. Bij Annet of Suzanne zou dat niet gebeuren. Dus al met al, ga ik niet meer 'graag' naar de tandarts. Volgende keer liever bij een andere.
De (invallende) tandartsassistente kwam niet vriendelijk over. Een cursus omgang met cliënten zou niet misplaatst zijn. De sfeer proef je direct bij binnenkomst.
Vriendelijk en perfecte behandeling
zeer snel een afspraak kunnen plannen ivm kiespijn, vakkundig geholpen
Laatst had ik een afspraak ter beoordeling van een hele zere kies. Er was een invaller en die wist meteen wat het probleem was, hij verdoofde mij en liet mij wachten in de wachtruimte totdat hij een controle had gedaan. Na de controle afspraak kon hij snel vullen tussen de ene en de andere afspraak in. Fantastisch!!
Snel en goed zijn 2 dingen
altijd goede service en kundigheid
Tandarts is prettig, maar ik vind het jammer dat de het reinigen niet afgerond werd door tijdgebrek. Ook al zou dit van de factuur worden afgehaald, dan vind ik het alsnog jammer dat dit niet vooraf wordt besproken.
Weegje 1 F
3295 CT S-gravendeel
Bij Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het gebouw ’t Weegje in het centrum van ‘s-Gravendeel. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ‘s Gravendeel ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.