Zeer prettig Voel mij op mijn gemak.
Een ontspannen sfeer, vriendelijk personeel. Tijdens de behandeling werd er steeds gemeld welke handeling er werd gedaan en waarvoor dat nodig was.
mooie Praktijkruimte met vriendelijk personeel.
Ik heb me niet eerder zo begrepen en op mijn gemak gevoeld.
Goed en professioneel
Ik ben vorig jaar bij een nieuwe dame geweest voor controle. Ik had aangegeven dat ik af en toe een vervelend gevoel heb in m'n kies waar ooit een wortelkanaalbehandeling is uitgevoerd. Ze begon over evt een kroon want hij zou weleens kunnen breken. Ze had het ook over een aantal bijna gaatjes. Nu kwam ik vorige week bij weer een nieuwe dame met donker haar. Zij voerde eerst een testje uit op de kies, waaruit de conclusie kwam dat het helemaal die kies betreft. Maar goed dat ik geen kroon heb laten plaatsen a zoveel honderden euro's. De bijna gaatjes leken ook mee te vallen. Geen enkel probleem om het zomaar te zeggen. Voel me hierbij erg ongemakkelijk, eerlijk gezegd.
Wegens corona bij binnenkomst een hele riedel maatregelen doorlopen, was snel en kundig gedaan en ik vond het juist prettig, want je merkt dan dat ze het goed doen. Ik kwam voor een eerste controle, alle tanden controleren, het tandvlees en foto's maken. Dat ging allemaal vlot maar toch gedegen naar mijn gevoel.
Ik dacht dat ik een afspraak had gemaakt voor controle+reinigen, maar het reinigen was blijkbaar niet ingepland. De controle duurde slechts 1-2 minuten. De resterende tijd kon achteraf prima ingevuld worden met reinigen. Nu moet ik dus weer een afspraak maken voor het reinigen, erg omslachtig allemaal. Vervolgens betaal je wel voor een 10 minuten controle terwijl de afspraak maximaal 3 minuten heeft geduurd. Erg slecht dus.
Vooral in corona tijd kan het soms vermoeiend zijn om je aan alle regels te houden, Toch was het personeel bijzonder vriendelijk en opgewekt! Erg fijne sfeer!
Ik zou het fijn vinden als je in de wachtruimte de geluiden niet hoor vanuit de behandelkamer hoor.
bij binnenkomst handen en mond reinigen had ik thuis al gedaan, maar twee keer kan geen kwaad. dan even wachten, stoelen op ruime afstand van elkaar deurklink werd ook aan de buitenzijde gereinigd, na elke vertrekkende patiënt. binnen was ook alles optimaal gereinigd, dus geen gevaar voor besmetting. dan de klus, lachend naar de tandarts doet niemand, dus ook hier nam ik met knikkende knieën plaats in de stoel. in dit grote mannenlijf zit een klein angstig jongenshartje.... uiteindelijk viel alles mee, na overleg over het wel/niet trekken van kiezen ben ik weer vertrokken. eerst nog een nieuwe afspraak gemaakt en dan langs een andere route het pand verlaten.
Rustig en goed behandeld!
Vriendelijk geholpen, goede vragen zijn gesteld en duidelijk alles uitgelegd.
De behandeling voor mijn man door een nieuwe tandarts is uitstekend verlopen. Alles nagekeken en behandeld, zijn zeer tevreden.
Zowel bij binnenkomst, wachten als tijdens en na behandeling is er een heel relaxte sfeer aanwezig. Eventuele uitleggen zijn duidelijk en concreet, ze schijnen niet weg van de waarheid en na intensere ingrepen kan je het rustig aan doen zonder gelijk weg te moeten.
Ik heb detail instructies. De tandarts assistente is vriendelijk.
Ik ben tevreden met jullie behandelingen
Bahandeling en afspraken worden in goed overleg gemaakt.
Gelukkig kon het gebit gelijmd worden
Eke keer iemand anders, geen goed overleg, ik vind dat je niet netjes word behandeld.
Maksim is een kundige en vriendelijke behandelaar. Met de (vrouwelijke ) tandarts weinig besproken. Volgens haar was de situatie van het gebit t.o. van de vorige controle niet veranderd.
Kom je voor het controle en reinigen en dan zit je gelijk onder behandeling omdat dan hoef je niet meer terug te komen(nog slechts gedaan) , lekker rekening gekregen maar goed. Ik hoop dat het beter gaat worden bij jullie anders zijn jullie 4 klanten kwijt!!! Groeten
Zakelijk en kortaf + niet gekeken naar waar ik last
Weegje 1 F
3295 CT S-gravendeel
Bij Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het gebouw ’t Weegje in het centrum van ‘s-Gravendeel. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ‘s Gravendeel ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.