Prettig en met geduld. Ook uitleg over hoe tussen de tanden te poetsen
Prettige ontvangst, en altijd goed geholpen.
Mijn ervaring was niet zo positief. Terwijl ik door de assistente werd geholpen, werden mijn beide kinderen meegenomen naar een andere ruimte en werden daar behandeld. Achteraf is dat niet prettig. Ik ben graag erbij en kan zo ook wat vragen stellen over hoe ze hebben gepoetst en of er bijzonderheden waren. Dat kon nu niet. Verder had ik een voor mij nieuwe assistente,die mij niet goed is bevallen. Zij heeft mij pijn gedaan bij het foto's maken, het tandsteen verwijderen ging erg hardhandig, het sealen ging vaak verkeerd: dan borstelde ze mijn gehemelte of mijn lippen (meermaals) en mijn tanden en kiezen amper en het naspoelen deed pijn. Mijn tanden waren opeens erg gevoelig en dit is bijna een week zo geweest. Ook gebruikte ze veel te veel water. Dit was erg onprettig. Zelfs spoot ze mijn hele gezicht nat. Nog nooit zoiets meegemaakt en hoop dit ook niet weer mee te maken. Deze assistente hoeft mij niet weer te helpen.
Keurig
De tandarts en zijn doen en laten waren prima. De rekening (eigen bijdrage) daar schrok ik eerlijk gezegd wel beetje van voor dat wat hij gedaan heeft en hoelang ik binnen was is het best aan de.hoge kant (vergeleken bij eerdere boekjes) … bizar maar daar kunnen jullie weinig aan doen ? Maar zo krijg je wel dat mensen met een kleine portemonnee de tandarts (of andere zorg) gaan mijden denk ik.
Goed, duidelijk en vriendelijk
Mijn angst wed serieus genomen
Erg blij met deze tandartspraktijk
Al jaren mijn vaste tandarts en zeer tevreden over de professionele en zeer vriendelijke mensen
Slecht. Controlle waar ik ook voor kwam bijna niet uitgevoerd moest ff ATTENDEREN SVP
Ben altijd goed geholpen door de heer Roelsema met zijn personeel al bijna 50 jaar daarvoor was het de heer Berghuis
Mijn gebit is precies en met aandacht gereinigd.
Zeer goed geholpen , erg aardig en begripvol
Zeer tebreden
Prima praktijk, houden zo
Fijne praktijk. Kwalitatief goed en fijne begeleiding. Ga zo door.
Erg vriendelijke tandartsassistente die flink doorwerkt maar toch de tijd neemt. Ook de tandarts was rustig, vriendelijk en vlot.
Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en goed behandeld.
Prima praktijk. Duidelijke uitleg wat ze gaan doen en waarom.
Ik moest twee verstandskiezen laten uittrekken, ik was heel zenuwachtig. Maar de mondhygienist had mij helemaal gerust gesteld en was heel kundig en lief. Zelfde met de tandarts, hij was heel rustig and vriendelijk. Door hun liep ik weg met een glimlach op mijn gezicht. Ik vond hoe ik behandeld werd en hoe ze hun werk uitvoerde heel prettig. Ze hebben een fijne ervaring van een onprettig behandeling kunnen maken.
Prima ervaring! Al jaren!
Mijn tandarts is een aardige man. Eventuele behandelingen worden goed uitgelegd, de keuze blijft bij mij. Een begroting wordt desgevraagd uitgeprint. Ook het baliepersoneel is altijd heel vriendelijk, telefonisch en in vitro.
De mondhygiëniste was erg vriendelijk, en nam de tijd om uit te leggen waar de verbetering te halen was. Vera was minder vrienlijk,omdat er een tijd tussen de afspraak gezeten had, dit omdat er niet eerder plek was, de orthodontist zelf mag wat mij betreft iets meer geduld proberen te hebben naar de patiënt als hij en de uitvoerder overleggen wat er gebeuren moet.
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.