Goede uitleg tijdens de behandeling
Soms is het telefonisch lastig om een afspraak te maken. Met de mails heb ik vaker reactie binnen korte tijd.
Word netjes ontvangen En alles word door de tandarts en assistente duidelijk uitgelegd Erg vriendelijk! Heb ook mijn buren deze tandarts aanbevolen Mvg Esther smith
Ik vind mijn tandarts fijn en hij help mij goed
Zie hiervoor
Op een rustige en zorgvuldige wijze behandeld. Met duidelijke uitleg wat er gedaan wordt.
Men is vriendelijk,belangstellend en toch heel gedreven om alles glad te laten verlopen.heel prettig.
Goed en vriendelijk.
Vooral assistent is erg attent en vaste tandarts ook prima. Laatste tandarts sprak amper Nederlands. Dat is wel iets waar ik moeite mee heb. Liever dat hij dan Engels spreekt ipv het slechte Nederlands. Want ik wist gewoon niet wat hij bedoelde.
Prima tandartsen praktijk
Nette en deskundige mensen.
N.v.t.
Ik zou een gat moeten vullen in een kies die al zenuwbehandeling had gehad dus kon zonder verdoving. Er werd van een oude foto uitgegaan dus gern nieuwe gemaakt. Er werd mij bezworen dat het geen pijn zou doen. Er ontstond een tandvlees bloeding tijdens de behandeling dus er kon geen witte vulling in dus de kies moest er maar uit. Gelijk. Ik werd heel bang gemaakt dat het nooit meer te repareren was. Dus spuit erin en gelijk trekken. Dat deed veel pijn. Ze geloofden mij niet en dachten dat het angst was. Ik ben ondertussen meer dan 10.000 euro kwijt aan alle zenuwbehandelingen en iedere keer moeten de kiezen er alsnog uit. Zijn dit slagers ipv deskundige tandartsen?
Zeer aangenaam en vakkundig
Vriendelijk, deskundig en professioneel.
Vriendelijkheid en vakbekwaam
vriendelijke assistentes en zeer bedreven in hun vak, fantastische tandarts, kundig en heel vriendelijk.
Ik kwam voor ophalen van plaatje voor boven gebit, dat was goed geregeld.
Ik kwam voor controle. Ik had één vraag en deze is zeer duidelijk beantwoord.
Gaarne rekening naar mijn e mail adres sturen, [email protected] M.v.g. Hennie Lesker
Geen lande wacht tijd voor een afspraak te kunnen maken. Ook op de afspraak niet lang te hoeven wachten, vriendelijk en accuraad behandeld.
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.