goed ontvangen
Prima, heeft oor voor de patiënt is zeer deskundig, correct, en nauwkeurig.Assistent ook prima, legt uit wat je te wachten staat.Prettige samenwerking.
Heel goed, mijn kroon was eruit, tijdelijk een noodkroon
Uitstekend geholpen voor ontsteking onder een kroon
Alles word op een correcte manier gedaan.
Eerste handelingen zijn door de assistente gedaan, daarna controle door de tandarts. Beide prettige behandelingen.
Er hangt een gemoedelijke sfeer, en heb absoluut geen probleem of angst om er heen tegaan, ga altijd weer opgewekt naar huis ongeacht de behandeling
Perfect geholpen
Goede ervaring. Snel geholpen nadat ik belde met kiespijn. Ondanks dat het vakantie periode was, binnen drie dagen aan de beurt.
Hij weet dat ik goed geholpen wil worden en hij doet zijn werk heel goed . Net als de assistentes.
Na een fietsongeluk ben ik direct gezien door de tandarts. De volgende dag belde de assistente om te vragen hoe het met me ging. Heel erg attent.
Wordt goed behandeld
De behandeling en uitleg is duidelijk en de advies tip hoe en waar je kan op letten met poetsen en raggen van je gebit.
Ik heb last van mijn kaak en kon dezelfde dag langskomen
Ik heb geen opmerking het is goed
Personeel is erg vriendelijk. Ik vond het erg gezellig. Controle ging snel, ze hadden nog tijd om het schoon te maken met flow en het verwijderen van tandsteen. Scheelt mij toch weer het inplannen van een extra afspraak.
Het is nooit een leuke ervaring, twee tanden laten (her)vullen. Maar al met al viel het gelukkig mee, de assisente was aardig en de tandarts heeft de twee tanden netjes gevuld. Ik heb de gereedliggende verdoving niet nodig gehad.
Ik heb aan de bovenste regel niets toe te voegen.
Was goed
Bij afspraak maken even gemeld dat er een paar kleinigheden waren. Dit kon meteen tijdens de controle afspraak geregeld worden
zeer tevreden, goede service
Altijd vriendelijk, en naar mijn mening zeer kundig personeel. Naar de tandarts gaan is voor mij geen favoriet, maar de mensen die werkzaam zijn bij de samenwerkende tandartsen almelo maken wel dat het goed te doen is. Al met al alleen maar goede ervaringen.
Graag naar de tandarts gaan doe ik niet, maar het is beter om regelmatig toch te gaan om grote problemen te voorkomen. Deze tandartspraktijk doet vriendelijk aan en heeft me altijd goed geholpen; ieder half jaar maar ook als ik tussendoor wat problemen had. Het is jammer dat ik door de jaren heen 5 of 6 verschillende tandartsen heb gehad, maar ik ben door allen kundig geholpen. ook de mondhygieniste helpt me goed mijn gebit te onderhouden. telefooncontact is altijd vriendelijk en duidelijk. Kortom ;ik ben erg tevreden.
Ik word altijd keurig geholpen, alles wordt goed uitgelegd. Ik ben heel tevreden.
Ben angstig en nerveus heb moeite om te gaan vaak te laat
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.