Het personeel is heel vriendelijk, wat ik erg prettig vindt. Ook heb ik het idee dat de tandarts heel zorgvuldig en deskundig bezig is. Niemand vindt het fijn om naar de tandarts te gaan, maar als je zo prettig wordt behandeld, zie je er minder tegen op.
Snelle goede service
goed behandeld en de personeel is vriendelijk
Fijne en professionele en klantvriendelijke benadering en behandeling .
Per definitie extra complimenten aan Maud die al jaren het gezicht van de praktijk goed vertegenwoordig en een genot is in de omgang
Vriendelijk en netjes
Prettige en mooie praktijk met deskundig personeel
Vriendelijk personeel
Goede praktijk en mijn tandarts neemt ook de tijd voor behandeling of halfjaarlijkse controle.
Zoals gewoonlijk aandacht voor de patiënt. Goeie uitleg wat er staat te gebeuren.
Om een combi afspraak met de tandarts en de mondhygiëniste te maken is mogelijk maar dan moet je 3 maanden wachten. In juni gebeld en kon pas in september terecht. Dan maar een afspraak voor de tandarts gemaakt. Dus ik kijk of ik ergens anders terecht kan. Op zo'n grote praktijk maar 2 mondhygiënisten dat kan toch niet waar zijn.
Zoals altijd goed, deskundig en vriendelijk geholpen.
Vriendelijk, geen moeilijke behandelingen en gedoe. Laagdrempelig om naar toe te gaan.
Ik ben verschrikkelijk bang , maar de mondhygiëniste stelde me echt op mijn gemak. Ze vroeg steeds tussendoor hoe het ging . Ik zal er nooit zonder angst naar toe gaan , maar nu ik weet hoe geduldig en begripvol ze is, maakt het de stap wel makkelijker.
En altijd even vriendelijk tijdens de behandeling.
Heel mooi werk tevreden over het resultaat. Niet het gevoel gehad dat het werd afgeraffeld wat echter wel die ene keer gebeurde bij een vrouwelijke mond hygiëniste (weet haar naam niet). Maar de man deze keer (Murad) was heel aardig en had goed werk verricht.
Nadat bij mijn vorige controle te veel minuten aan behandeling in rekening was gebracht ben ik daar nu extra oplettend op geweest. Zojuist de factuur ontvangen en wederom zijn er ten onrechte extra minuten voor een behandeling in rekening gebracht. Ik ga niet betalen voor het wachten op een tandarts en/of het sociale praatje van de tandarts met de assistent.
Fijne medewerkers aan de balie, fijne tandartsassistente en fijne tandarts: clientgericht, clientvriendelijk en vooral deskundig
Ondanks dat mijn eigen tandarts met vakantie was, werd er goed meegedacht tav het boren van een gaatje. Dit vanwege de bevalling op kort termijn, erg fijn! Tandarts erg prettig ervaren, gaf aan wat hij deed en wat ik kon verwachten als patiënt. Meerdere keren gevraagd of het nog ging, super!
Geen wachttijd, correct, en goed, factuur snel ontvangen, per direct voldaan,…. Prima
Goed behandeld aardige en zorgzame mensen. Legt goed uit wat er aan de hand is.
Veel geholpen, ook om uit te leggen wat wat is
Het was prima, de tandarts kundig en de assistente vriendelijk
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.