Zeer prettige ontvangst en begeleiding voor en tijdens de behandeling.
Fijn en vriendelijk geholpen
Zag tegen de behandeling op maar werd fijn op mijn gemak gesteld. elke handeling werd me een uitgelegd. pijn had ik niet . ook de verdovingen inspuiten voelde ik niet ben heel tevreden
altijd vriendelijk ,duidelijk wat er gaat gebeuren . stelt je op je gemak.
nog steeds mis ik de duits sprekende tandarts ik kon het behandelplan van mijn dochter beter inschatten dan de behandelaar. die was met de beugel niet eerlijk niet eerlijk zijn daar houd ik niet van ik zou daarom de praktijk niet aanraden bij andere groetjes
Goede ontvangst en uitleg vervolgplan prothese uitstekend.
Zowel de preventie assistente en de tandarts waren aardig en namen de tijd. Elke stap werd goed uitgelegd. Daarnaast werd er gevraagd of het gaat en of het nog prettig is.
Ik ben heel goed geholpen, er werd echt naar mij geluisterd. Goede service, vriendelijk en oprecht.
@patricia; bedankt voor alle goede zorgen. Sinds wij bij jou in de praktijk komen ga ik met plezier naar de tandarts toe :-)
Meerdere tandartsen gehad tot nu toe vind ik deze tandarts toch de beste
Het lijkt soms meer op een behandelfabriek
Fijne communicatie, heldere uitleg van handelingen en ondanks lange ingreep pijnloos verlopen.
Goed tandarts en mondhygiëniste
Kies afgebroken, wortel moest worden verwijderd. Keurig en goed toegelicht gedaan. Algemeen: ik blijf niet snappen dat bij een samenwerkende tandartspraktijk ook alle tandartsen gelijktijdig op vakantie gaan; dit is absoluut niet klantgericht.
Heb een goede behandeling gehad
verteld wat er moest gebeuren, verdoofd en toen de vulling vervangen met de mogelijkheid van pijn na die tijd, heeft een dag gedeurt en daarna over. top
Goede tandarts luigi
Patientvriendelijk, waarbij je tijdens de behandeling telkens hoort wat er gaat gebeuren
Gastvrije ontvangst, ter zake kundige mondhygiëniste en tamdarts
Ontvangst is enthousiast ( receptie)en wordt je geholpen is het deskundig en je wordt op je gemak gesteld zoals het altijd al is geweest.
De informatievoorziening was goed; het tandsteen verwijderen ging vlot en pijnloos.
Ik werd al snel na de afgesproken tijd gecontroleerd. De constateringen bij de controle zijn duidelijk besproken met mij en er werden tips meegegeven om mijn gebit beter te behouden. De hele tijd werd er vriendelijk met me omgegaan en voelde ik me hierdoor op mijn gemak.
Zorgvuldige en vriendelijke behandeling
Goed geholpen
Snel aan de beurt. Goede begeleiding.
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.