Er wordt een duidelijk zorgplan opgesteld. Dit wordt uitgebreid uitgelegd en uitgevoerd. Tijdens de uitvoering wordt je, terwijl je in de stoel ligt, duidelijk uitgelegd wat welke handelingen er gedaan worden en wat de volgende handeling is. Continue wordt er gemonitord en gevraagd of het pijn doet, of er even gestopt moet worden, of het goed voelt etc. Kortom; erg klantgericht en zeer vakbekwaam.
zie boven
Ik heb een opmerking over de kennis van de tandarts. Ik stoor mij eraan dat de tandarts niet op de hoogte is van het feit dat ibuprofen niet samen gaat met de door mij gebruikte (veel voorkomende) bloedverdunners en dat hij er niet van op de hoogte is welke pijnstillers er dan als alternatief gebruikt kunnen worden. Misschien dat hierover eens een keer wat bijscholing geregeld kan worden in samenwerking met een apotheker bijvoorbeeld.
het bezoek aan tandarts Roelfsema heb ik als positief ervaren
Na tandvlees en tandsteen behandeling wel hele dag en dag erna (zeer) gevoelig rondom tanden. Kon B.v. Moeilijker vlees eegkauwen.
Wij zijn heel tevreden met de tandarts ( Luigi) en met de mondhygiënische en met de ortodontiemdewerkers.
Goede behandeling Perfect verzorgd
Ivm mijn probleem “kokhalzen “ vermeed ik de laatste jaren de tandarts ivm eerder meegemaakte ervaring. Bij mijn huidige bezoek werd hier veel beter mee omgegaan en kreeg ik de ruimte.
tevreden
Eerst ging het niet goed veels te druk Nu ging het wel goed met goed overleg
Fijne praktijk. Goede uitleg. Prettige mensen
Zeer goed.
Alles was prima.
Goed geholpen. Jammer dat de kunst uit de wachtruimte boven weg is.
Ik ben heel tevreden met de profesionaliteit en vriendelijkheid van , in het bijzonder , tandarts: Issa. Heel jammet dat hij nu in Enschade werkt.
Ik word al jaren perfect en naar wens behandeld door Peter Roelfsema!
Hij stelt je gerust, is vriendelijk. Betrekt je bij de behandeling en te verwachten mondzorg. Ook mijn zoon welke ik vanuit jeugdtandzorg weer over heb laten zetten was erg tevreden.
Tandarts Isa stelt je erg op je gemak, legt uit wat hij doet en vraagt regelmatig of het nog gaat.
Een prima tandarts en staff en een prima behandelkamer!
hij stelt ons op gemak zo dat we niet meer bang zijn voor de tandarts
Geen gaatjes is altijd goed toch, klein beetje tandsteen verwijderen en klaar was Eric.
Prettige informele sfeer, behandeling wordt gestart door mondhygiënisten en vervolgens komt de tandarts controleren. Bij behandeling wordt telkens uitgelegd wat er gaat gebeuren en wordt rekening gehouden met je wensen.
goede behandeling, tevreden
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.