Prima altijd goed geholpen door Pia Driessen en ook door Tim
gewoon..goed
Tandarts luistert goed en neem daarna dan ook de juiste beslissing voor het vervolg. Een luisterend oor voorkomt dan ook verkeerde beslissingen.
Tijdens de halfjarige controle werd mijn gebit grondig gereinigd en geinspecteerd. Vriendelijk en relaxt personeel... tot over een half jaar!
professioneel en bijzonder klantvriendelijk
Persoonlijke aandacht, leuke, professionele tandartsen! Complimenten aan tandarts v Loon en Noronha!
Mevrouw Driessen krijgt een uitmuntende beoordeling! Dit voor meer als 20 jaar onze tandarts. Dit geldt ook voor de heer Van Loon! Ook voor de assistentes lof!
Bij het maken van de afspraak werd volledig aan mijn wensen tegemoetgekomen. De corona veiligheid werd goed gewaarborgd. Van wachttijd was nauwelijks sprake. De controle was snel en efficiënt en vriendelijk.
Normaal gesproken als ik bij de tandarts kwam werd de tandsteen etc ook verwijderd. Nu had ik iemand nieuws en moet ik opnieuw een afspraak maken, wat zorgt voor extra onnodige kosten. Daarnaast kreeg ik op geen enkele vraag antwoord. Voor de volgende keer vraag ik een andere tandarts.
Vóóraf mailtje met afspraakbevestiging en corona-regels. Vriendelijk verzoek aan de receptie om naast de afspraak-verificatie de handen te ontsmetten en vervolgens even de mond te spoelen. Na verwijzing naar de wachtkamer was ik zeer snel aan de beurt. Gevraagd of stagiair handelingen mocht doen onder supervisie en daarna door naar de collega. Na controle en bijstelling gebit weer naar de receptie voor een afspraak voor het volgende jaar bij Tim en Rens. Kortom: PERFECT.
goed geholpen
Ik wordt altijd goed ontvangen en er is begrip voor mijn onberedeneerde angst
Zoals het hoort
profesioneel
Geen slechte ervaring. Prima tandarts
Goede en vakkundige tandarts en duidelijk welke de behandeling nodig is.
In mijn geval betrof het een tandheelkundig ongemak. Aan de telefoon wordt ik altijd erg vriendelijk te woord gestaan. In overleg wordt er een goede afspraak gemaakt. Het is vgl mij bij iedereen van deze praktijk bekend dat ik een angstige patiënt ben met lastige problemen. Ik kon bij mijn eigen arts (Pia) terecht, waarin ik heel veel vertrouwen heb. Zij probeert mij zo goed te laten ontspannen. Ze is duidelijk in haar uitleg, straalt rust en kunde uit. Altijd aardig. Haar assistente is een aanvulling voor een fijne sfeer. Tijdens en na de behandeling snap ik niet waarom de spanning bij mij zo hoog zit. Ik ben daar al vanaf kindzijnde mee bekend.
Al sinds lange tijd zeer goede ervaring.
Je word goed geholpen en zijn heel aardig tegen je tandarts is heel zacht die ik heb in ieder geval anke lommers
Ik word altijd vriendelijk ontvangen en behandeld.
Prettig behandeld
Prima in alles
De veiligheidsmaatregelen voor wat betreft Corona zijn wat mij betreft helemaal top. Dat geeft een behoorlijk veilig gevoel. Al het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de tandarts (in mijn geval de heer Ernes) neemt de tijd en werkt naar mijn idee zeer nauwkeurig. Ik ben zeer tevreden.
Ik vind de behandeling goed , alleen op de rekening staat niet voor welleke behandelig die is wel een nummer maar dat zegt mij niks Groetjes Jan van Kampen
Prima, niets op aan te merken!
Schoolstraat 2
5741 CV Beek en donk
Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk ook terecht voor orthodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.