Tevreden met de snelle afspraak en behandeling
Fijn en netjes behandeld alles is prima
Pia is de beste, knapte en liefste en intelligentste tandarts ever!!!!! Ik ben verliefd op haar
Deze week was ik voor implantologie bij René van Loon en voor mondhygiëne bij Tim van den Berg .Aandachtigheid, prettige sfeer en vakkundigheid zijn daarbij kernelementen Hoog zorgniveau gepaard met de menselijke maat maken het het grote verschil.
Wordt altijd perfect behandeld. Ook wanneer ik tussentijds een extra behandeling nodig heb. Wordt dan ook snel behandeld.
Voor de eerste keer bij mw lommers geweest. Contact was prettig. Werkt op een héél rustige prettige manier wat vertrouwen geeft. Geeft duidelijke antwoorden bij vragen. Wij, ons gezin, zijn blij met haar als tandarts.
Voor het eerst een andere tandarts gehad en ben daar zeer tevreden over. Alles werd goed uitgelegd dmv het meekijken met spiegeltje
Mijn voortanden zijn mooier als ooit te voren ! Erg blij mee ! Ik kijk uit naar het eindresultaat als alles klaar is ! Top ! Erg vriendelijk ook !
Heel vriendelijk ,leggen alles eerst ff goed uit v wat er gaat gebeuren , en ze make je weer lachend blij
Tandarts prima. Maar direct contant betalen is niet meer mogelijk. Zeer slechte zaak
Bij Ietje geweest voor controle en schoonmaken gebit. Al meer dan 25 jaar kom ik bij haar
Altijd vriendelijke mensen. Tot nu toe bij de tandartsen alleen maar goede ervaringen, doen hun uiterste best.
Mijn ervaring? Altijd vriendelijk, Goede behandeling, duidelijke uitleg, medelevend,
Wortelkanaalbehandeling gehad waarbij in eerste instantie niet goed verdoofd kon worden. Tweede keer, na penicilline kuur, lukte het wel. De tandarts toonde begrip en geduld
Jaarlijkse controle, tandsteenverwijderen, een kies aan de buitenzijde geheel verruwd. Pas gemerkt na 0.5 dag. Tijdens de tandsteenverwijderings sessie ging het er al niet gecontroleerd aan toe. Na 1 dag gebeld om er naar te laten kijken. Geen tijd pas over 20 dagen????? Das geen service.
Op tijd, accuraat en vriendelijk.
Super goed, professioneel en betrokken
Er werd goed met me meegedacht bij het repareren van een afgebroken tand. Kon snel een afspraak maken; en de behandeling werd vakkundig, snel en met goede uitleg uitgevoerd.
wordt op tijd via mail op de hoogte gehouden wanneer de afspraken zijn.
Over de behandelingen ben ik tevreden, maar de communicatie over afspraken laat te wensen over. Laatste 2 keer geen bevestiging gekregen over nieuwe afspraken. Daardoor een extra rit en opnieuw vrij moeten nemen.
Alles werd goed gedaan en uitgelegd. Alleen toen de tandarts van loon kwam op mijn gebit te controleren op gaatjes en dergelijken. Deed hij dit erg snel. Ik hoop dat hij wel goed gekeken heeft want ik sta niet graag op verassingen te wachten. Aangezien ik een trauma heb voor de tandarts door een ervaring in het verleden.
noodzakelijk kwaad, ik ben blij met onze onze tandarts die er geen doekjes om windt maar duidelijk uitlegt wat noodzakelijk is om ons gebit te behouden.
Schoolstraat 2
5741 CV Beek en donk
Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk ook terecht voor orthodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.