Ik voelde me op mn gemak
Heel vriendelijk begroet bij binnenkomst en goed en vriendelijk behandeld.
Vakkundig en aardig personeel! Ben al 35 jaar bij deze praktijk
Ben bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk in contact gekomen bij prothese technieker Bas Willems. Kort gezegd, ik had jaren een klik boven prothese dat de gehele dag verschrikkelijk branderig aanvoelde, deed het vaak uit over de dag. Hij heeft met me meegedacht en een prothese gemaakt dat voor 95% niet meer branderig aanvoeld. (Een heerlijk gevoel na jaren!) Ben dus zeer tevreden met mijn prothese en de behandeling bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk prothese technieker Bas. TOP!
Positief
goede zorg, kennis, etc
Met voorzichtigheid en liefde controleert en behandelt zij mijn gebit. Nog nooit heb ik zo'n fijne tandarts gehad!
Zie boven
alles naar wens
Professioneel in alle opzichten, vriendelijk en meewerkend
Relaxte sfeer, erg vriendelijk.
Goede tandarts en prettig persoon
Mijn ervaring met de tandarts is uitstekend.
Vakkundige jonge mensen die de tijd nemen voor de patiënt. Verder duidelijke uitleg over evt mogelijkheden.
Goede ervaring. Wordt voldoende geïnformeerd.
Slecht, het bellen om een afspraak te verzetten, meer als een half uur een bandje gehoord dat er nog 1 voor me was, daarna een mail gestuurd op maandag en daar pas op vrijdag op teruggebeld. Dat moet beter en sneller kunnen. Tevens in een jaar of 10, de 6de nieuwe tandarts, dit is ook niet fijn.
Altijd goede behandeling en netjes ontvangen
Hoewel ik altijd best nerveus ben, voel ik me in deze praktijk toch redelijk op mijn gemak. De vriendelijkheid, de rust en deskundigheid werken daar zeker aan mee.
Zeer tevreden, zeer correct en vriendelijk
Stelt gerust. Heeft aandacht voor angst
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.