zeer prettig
Snel en fijn geholpen
Vriendelijke ontvangst, professionele behandeling door Roos en Anja. Goede communicatie
Het bezoek aan de tandarts is sinds ik bij zorgverlener onder behandeling ben heel veel verbeterd heel tevreden
Dit is prima geregeld
Prima.
Ondanks mijn lichte angst voor de tandarts ga ik er nooit met angst heen
Goede uitleg. Vriendelijke mensen. Goede behandeling. Goede terugkoppeling op vorige behandeling.
Fijne tandartspraktijk met kundig en vriendelijk personeel. Ze denken mee wanneer een afspraak verzet moet worden en geven eerlijke feedback mbt je gebit en wat je er zelf aan kunt doen om het goed te verzorgen.
Ik ervaar deze praktijk als erg ervaren en deskundige mensen. Vriendelijke werknemers die een hart hebben voor de zaak. Zo zou het overal moeten zijn.
prettig
aangezien ik niet graag bij de tandarts kom valt het achteraf best mee er wordt goed omgegaan met mijn angst
Prettig en er wordt tijd voor je genomen.
Na een afmelding van u kant ben ik snel aan de beurt geweest voor een behandeling door een collega venijn eigen mondhygiëniste
Prettige sfeer en deskundige behandeling.
Ik beprakan altijd netjes geholpen
Na een eerste controle wordt duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden van een eventueel noodzakelijke behandeling zijn. Vervolgens wordt de gekozen behandeling vakkundig uitgevoerd.
Rustige praktijk met idem rustige en toegankelijke tandarts. Fijn om hier te mogen komen voor mijn gebit.
Heel deskundig, gedreven en aardige tandarts, behandeling methodes worden goed uitgelegd en besproken. De behandelingen worden altijd zorgvuldig gedaan.
Goed en leuk met grapjes behandeld erg fijn
Luisterd geeft advies en werkt nauwkeurig .
Weer een vriendelijke geruststellende behandeling met goede uitleg!
Prettige sfeer. Uitleg en behandeling prima.
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.