Ik heb nog nooit eerder een tandarts gehad die zo voorzichtig en liefdevol mijn gebit onder handen neemt.
De behandeling is zeer goed. Goed vooraf uitgelegd en besproken.
Prima werk
Heel goede voorlichting
Aandacht al bij binnenkomst - vriendelijke receptioniste - en zoals ik al aangaf is het plan van aanpak duidelijk verwoordt door de mondhygiëniste.
Nvt
Ik heb na bijna een week nog steeds pijn in mijn tand . Na een kanal behandeling heb ik nog pijn en ik eet met angst eten . Ik ben niet tevreden mee .
goede uitleg en behandelingenis goed
Prims
Zie boven
bij zowel de tandarts als mondhygienist ervaar ik als serieus werk. geen flauwekul en goede communicatie tussen hen en mij.
Ik kon snel terecht nadat mijn vulling afgesproken is.
Je kreeg meteen een goed als het ware thuis gevoel. Men herkende je meteen en wist hoe je met betrekking tot mondzorg erin zit. Er reactie op de aanbeveling van vorige keer werd meteen opgepakt.
Prima praktijk. Aardig personeel.
Extra navraag doen bij mondhigieniste over kies links boven deze zit los exta aandacht aan besteed omdat ik aan gegeven heb dat ik klachten hhad hier van
Prima behandeld
Tandarts stelt je goede vragen over de gezondheid en of er klachten zijn. Vriendelijk en zorgvuldige uitleg.
Mijn spalk was gebroken en kon direct langskomen!
Prima benadering en controle!
deskundig, vriendelijk en tevreden over de behandeling
In een prettige en rustige sfeer wordt mijn controle/behandeling uitgevoerd. Daarbij krijg ik duidelijk uitgelegd waarom en waarvoor een bepaalde behandeling noodzakelijk is. Ook wordt rekening gehouden met mijn angsten voor de behandelingen door een tandarts en word ik volledig gerustgesteld.
Ook in coronatijd afdoende maatregelen
Tand in weekend gebroken. Maandagmorgen rond 08.30 uur gebeld en afspraak om 11.30 uur. Tot mijn grote verrassing niet alleen een onderzoek maar ook meteen de oplossing en uitvoering. Om 12.15 uur stond ik weer buiten met een compleet nieuwe vulling op de plek waar mijn kies zat. Grote klasse.
N.v.t.
Ik ben heel goed geholpen en geadviseerd door de tandarts.
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.