Zoals de laatste keren mijn tandsteen weg laten halen door linda en zoals altijd bijna niets gevoeld. Ze stelt je erg gerust . Zeer vriendelijke en zorgzaam en professioneel als preventie assistente. Ik maak me vaak druk voor niets want achteraf viel t me 1000 % mee. Mijn tandarts is Freek Schuurbiers en ook daar heb ik een ontzettend fijne tandarts aan. Hij stelt me gerust en legt alles goed uit en altijd als ik iets moet laten doen viel het me achteraf ontzettend mee dat ik weinig tot niets gevoeld had. Dus ik hoop dat ik hier nog lang terecht kan met mijn gebit.
Heel tevreden
Goede behandeling, prima geregeld.
Alles is rustig gegaan geen pijn dus prima
Prima behandeling door aardige dame
Altijd goede ervaring mee
Zeer vriendelijke mondhygiëniste die mij heeft geholpen Heb vorig jaar september twee keer n andere gehad maar blij dat ik weer bij me oude vertrouwde mondhygiëniste ben
Voelde me heel welkom in de praktijk. Er wordt duidelijke uitleg gegeven hoe over wat er gaat gebeuren, je weet waar je aan toe bent, afspraken worden nagekomen en bij behandeling wordt meegedacht qua kosten/verzekering. Behulpzaam en professioneel.
De mondhygienist deed zijn werk goed en ik ben prima geholpen!
Op tijd behandeld. Rustig.
Ondanks dat ik tegen de behandeling opzag vanwege de duur van de behandeling (+/- 1,5 u) viel het reuze mee. De tandarts was geduldig, legde alles duidelijk uit en is naar mijn mening zeer kundig.
Snel behandeld. Spoedje
Aardige mensen die in de praktijk werken.
Zeer tevreden!
Ik heb een afspraak gemaakt voor een behandeling en een behandeling gekregen
Fijne afspraak. Goede uitleg.
Goed ga zo door. Deze vragenlijst is te lang een volgende vul ik niet in!
is prima
Het doet qua behandeling altijd flink zeer, maar ik word altijd erg vriendelijk geholpen en er word goed geluisterd naar wat ik aangeef! Ik zeer tevreden
Was snel klaar Het vreemde was Hij zei dat ik aanslag had via het roken Het mooiste van het verhaal Ben al 3 jaar gestopt met roken
Prettig behandeld.
Zie boven
Prima, lieve mondhygiënste!!
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.