Goed en duidelijke toelichting. Klantvriendelijk.
Goeie uitleg en gerust gestelt zodat je toch beetje ontspannen in de stoel ligt Geen lange wachttijden als je belt voor nieuwe afspraak controle of behandeling Wel jammer bij mond hyginiste dat je als je niet kunt weer 4 mnd moet wachten voor vervolg afspraak
Er word echt aandacht en begrip getoond, denkt goed mee en zit nergens druk op maar meegaand
Er is tijd voor een persoonlijke benadering en doen hun best om je gerust te stellen. Perfecte professionele zorg.
Alles was goed uitgelegd en de behandeling werd volgens plan uitgevoerd. Ik ben helemaal tevreden met het resultaat.
Mijn angst hanteerbaar gemaakt, met goede begeleiding en begrip en veel geduld en tijd
Ik kreeg de indruk dat de manier, waarop ik de kans kreeg om zonder verdoving geholpen te worden, het volste vertrouwen verdiende. In de loop van de verrichtingen bleek de sessie vlot vooruit te gaan. Zowel de tandarts als zijn assistente bleken goed op elkaar ingespeeld en vertoonden uitstekend teamwork. Met beste dank!
Mijn ervaring is bij U (samen werkende tandartsen) dat de zorgverleners rustig en geduldig zijn naar de patiënt en met een goed advies komen.
Goede service en prettige behandeling door iedereen. Duidelijke uitleg over de behandeling
Heel goed
zie boven staande
Weet altijd wat hij doet en weet mij te overtuigen van de noodzaak. Van de behandeling ondanks dat ik er niet om zit te springen.
De behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd. Er wordt ook goed advies gegeven wanneer dat nodig is.
Goede uitleg en vriendelijk geholpen
Wij kwamen voor de eerste x als nieuwe patient en kregen goede uitleg Ook fijn dat je ongeveer weet wat t gaat kosten vooraf
Afgelopen vrijdag (19/3) voor het eerst kennis gemaakt met de tandarts. Ze is ook heel goed en vriendelijk met kinderen. Mijn zoontje van zes was ook mee en het was voor hem spannend om van tandarts te wisselen.
Goed, doch vervolgbehandelingen vallen financieel (bijna €2.000,--) tegen.
De assistente en de tandarts zijn altijd vriendelijk en duidelijk. Ik ben steeds tevreden over de behandeling en het resultaat.
Fijne praktijk!!
Vroeger ging ik altijd met extreme tegenzin dat is nu iets minder haha
Prima, probleemloos, erg vriendelijk.
Goede ervaring en goede uitleg
Goede behandeling. Vriendelijk personeel
De behandeling was goed en het advies was zeer duidelijk.
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.