abc
Zeer vriendelijk
Was in begin erg bang maar dat ging snel voorbij
Aardig personeel altijd, zien er wel afgepeigerd uit vaak, maar goed, wie niet tegenwoordig. Vind dat de praktijk zelf wel aan een goede update/make-over toe is. Voelt een beetje Oost-Duits aan eerlijk gezegd, beetje krap ook om afstand te houden. Parkeren gaat soms ook lastig, misschien een andere frisse locatie die wat ruimer is opgezet zou een boel schelen. Freek is top! Verder wel een aanrader.
Korte wachttijd en snelle prima service
Degelijke gebitsanalyse met goed advies. Ook het maken van vervolgafspraken snel en vriendelijk geregeld.
Korte wachttijd en vriendelijke mensen
Zie boven
Vriendelijk en professioneel ingesteld duidelijk en kundig
prettige ambiance en rustige manier van werken
Er wordt ruim de tijd genomen om goede mondzorg te garanderen. Hierna wordt een begroting opgesteld zodat je weet wat je financieel kunt verwachten. Vriendelijk personeel, fijne ontvangst en uitstekende dienstverlening.
Hij stelt mij altijd gerust, omdat ik ontzettend bang ben.
Goed geholpen Snel aan de beurt Goede voorzorgsmaatregelen
Ook in deze coronatijd prima geregeld
Tandarts deed het (zoals altijd) weer prima. Alles volgens de richtlijnen en ook de kinderen voelden zich op hun gemak, ondanks dat het toch altijd een beetje spannend is. 1 minpuntje voor de medewerkers aan de balie: we moesten een formulier invullen dat we ook al digitaal hadden ingevuld en gemaild hadden. Verder vond ik de communicatie zwak en dus niet heel duidelijk.
Voor mij als nieuwkomer in Cuijk een mooie binnenkomer. Goede heldere uitleg over staat van gebit en wat er gedaan kan worden om dit nog verder te verbeteren
Gebeld met 'probleem' aan mijn kies. Dezelfde dag een behandeling gehad. Geen klachten meer gehad
De liefste tandarts ever! Geduldig en stap voor stap minder angst
Zo ver de tandarts bezoek prettig is was het een goed bezoek. Wat rust uitstraalde.
Je wordt gastvrij ontvangen in een nette ruimte. Even een corona formuliertje invullen en een temperatuurmeting. Korte wachttijd waarna je geheel op je gemak in de stoel gaat zitten. Het personeel is heel vriendelijk en toont interesse in je. Ik werd ook ruim op tijd gebeld dat het druk was en het verstandig zou zijn om een afspraak te maken voor over een aantal maanden.
Het was voor mij de eerste keer in deze praktijk. Heb het als prettig ervaren.
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.