Goede zorg. Deskundig. Vriendelijk. Op tijd.
Netjes geholpen. Allen zit ik in een rolstoel vanwege dubbele enkelbreuk. Gebleken is dat de dorpel bij de voordeur erg hoog is.
Wat ik zeg....vriendelijk en deskundig
Ik wordt altijd netjes behandeld. Tandarts is ook heel duidelijk wat hij gaat doen als er iets moet gebeuren
1) Ik vind het onterecht dat klanten de Coronakosten krijgen doorbelast door defect aan bv. defecte thermometer? Het zou sieren deze kosten sowieso niet in rekening te brengen.. hygiëne moet sowieso hoog in het vaandel staan en apparatuur moet werken. 2) voorlichting aan de balie zwaar onder de maat.. moest voor de 1e behandeling / voorlichting 1 1/2uur rekenen binnen 20min. stond ik weer buiten!! 3) ben 3-4 gebeld/gemaild wijziging van datum/tijdstip! 4) baliemedewerkers niet kundig/accuraat genoeg om klant te woord te staan.
Heel vriendelijk
Ondanks de corona ben ik netjes en correct behandelt zoals het hoort.
Snel, prima, alleen wat kort door de bocht qua informatie.
Er wordt hier goed naar de wensen van de patiënten geluisterd maar tevens ook goed advies gegeven.
Bij de tandarts en mondhygiëniste bleek dat de interne communicatie prima is, zodat men reeds vanaf het prille begin op de hoogte is, welke cliënt men tegenover zich heeft. Ook in de communicatie naar de cliënt legt men steeds duidelijk uit hoe de situatie 'er voor staat', welke behandeling(en) men gaat doen en welke (pijn)ervaringen men tijdens de verschillende stappen kan ondervinden. Bovendien is tijdens de eerste behandelingen gebleken dat men met de moderne technieken is 'meegegroeid', waardoor men kwalitatief goed werk kan afleveren. Ook is de communicatie via de receptie-afdeling dik in orde, hetgeen o.a. te merken is aan de snelle terugkoppelingen per mail, het checken van de mogelijkheden met de praktiserende artsen/hygiënisten en het vastleggen van afspraken. Kortom: vertrouwenwekkend.
Netjes en bijna pijn loos geholpen, en dat is wel prettig
Uitstekende behandeling en een leuk gesprek
Informatief en adviserend
Snel en netjes behandeld, aardig personeel, afspraak met reminder.
Rustig meisje heel netjes stelt gerust
Er werd geluisterd naar mijn vraag en rekening gehoeden met mijn wens.
Jammer dat mijn goede ervaringen bij deze praktijk werden verpest bij het plannen van de mondhygiëniste. moest voor de eerste behandeling 4 a 6 maanden wachten. Na de eerste behandeling, in oktober 2020 moest ik een vervolg afspraak plannen, dit kon pas in april 2021. Bij het starten van een behandeling had de assistente kunnen weten dat het behandelingstraject meerdere afspraken zou beslaan, dit had dan meteen aangegeven en ingepland moeten worden. Jammer was altijd zeer tevreden maar dit was een dikke MIN
Ik ben tevreden over de behandeling. Echter stond de stoel erg ver naar achteren gekanteld wat mij een ongemakkelijk gevoel gaf.
Kom er al jaren dus dan zal het wel oké zijn.
Ik kan niet anders zeggen dan: Fijne praktijk! Veel uitleg over de behandeling. En fijne geruststelling bij spanning.
Het was een moeilijke behandeling voor mij, hopelijk gaat het vervolg ook goed. De informatie over de nazorg kan beter.
Overal vriendelijk en goed!!!
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.