Heel positief
Bericht en herinneringsbericht via mail wanneer er een controle plaats vindt.
Gewoon klantvriendelijk en behulpzaam zoals altijd.
Goede praktijk. Ben goed geholpen.
Eerste keer bij tandarts, controle nu kijken hoe verder.
Tandarts is voor mij altijd al spannend dus zeker in deze tijd. Het was de eerste x dat ik ergens heen ging na 15 maart. Wilde eerst uitstellen maar dacht nee dit is mijn gezondheid, Je moet. Maar het was uitstekend geregeld alles werd uitgelegd en besproken. En ik werd dus zoals altijd weer gerustgesteld. Bedankt
alles goed
Plezierig ,
Vriendelijk, geduldig personeel en de zorgvuldigheid van de behandeling
netjes en correct behandeld
Altijd netjes en correct. Een goede behandeling zonder poes pas.
Kundig en Zorgvuldig, met aandacht voor de klant!
Alleen de ervaring met het plannen voor een afspraak met de mondhygieniste is zeer lastig en wordt lang van tevoren gepland was al voor de crisis. Dan heb je een afspraak wordt je afspraak als nog verplaatst i.v.m. de crisis.
Geen problemen, nu weer een fijne tandarts waar ik mij prettig bij voel.
Goed en prettig
Ben er goed geholpen, prima vriendelijke tandarts.
Zeer goede organisatie, fijne mensen, goede tandartsen
Ik kom al jaren bij deze praktijk, er wordt echt rekening gehouden met patiënten. In al die jaren zijn afspraken nauwelijks uitgelopen, zodat ik niet extra hoefde te wachten.
netjes en volgens afspraak
Fijne tandarts. Duidelijk uitleg en rustige behandeling
Ik was erg zenuwachtig maar werd ontzettend vriendelijk geholpen met een duidelijke uitleg
Een fijne ervaring. Ben altijd nerveus en angstig daar wordt geweldig mee om gegaan.
Prettige behandeling, secuur en vakman/vrouwschap
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.