Ik was bij de mondhygiëniste, een andere die ik eerst had. Het was niet prettig, ik vond dat ze hardhandig te werk ging en hield er geen rekening mee dat ik pijn had. Sommige plekken in mijn gebit zijn gevoelig en doen met schoonmaken heel erg pijn. Ik vind ook niet dat het goed schoon is gemaakt. Ik zou graag een ander willen de volgende keer.
Zie hiervoor
Vriendelijk geholpen
Ik vind de deskundigheid en de bejegening van zowel tandarts als mondhygiëniste prima. Ervaar alleen de behandeling bij de mondhygiëniste als heel vervelend en pijnlijk maar dat ligt meer aan een ouder wordend gebit in combinatie met veel tandsteen dat verwijderd moet worden.
zeer deskundig en pijnloos
Ik stond bij mijn laatste controle binnen drie minuten buiten. Hoezo dan? Ik zou hier graag over in gesprek gaan met de praktijk.
Snelle hulp
Vriendelijk, deskundig
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan. Men is altijd duidelijk denkt met mij mee Over incidenteel lange wachtijden wordt goed gecommuniceerd Ik kan per probleem zelf beslissen welke behandeling ik het liefste wil.
zondagnacht wakker gelegen met tandpijn, maandagmorgen gebeld en ik kon om 14 uur komen. Kies bekeken met foto, niets te zien, vulling verwijderd en hij bleek niet meer te repareren, gelijk eruit gehaald. Nu nog wat napijn van het verwijderen maar de vervelende tandpijn is weg.
Netjes en snel geholpen,
Stukje vulling afgebroken. Dezelfde dag nog geholpen voordat ik op vakantie ging. En mooi gerepareerd
Zie hierboven.
Prettige tandarts controle, Secretaresse is ook duidelijk en goed van begrip.
Geeft een prettig en rustig gevoel.
Bovenstaande zegt volgens mij alles
De tandarts vertelde tijdens de behandeling, (oude vulling verwijderen, opnieuw vullen) welke handelingen hij ging uitvoeren, wat ik kon verwachten en stelde me tijdens de behandeling gerust. Ik ben tevreden over de nieuwe vulling.
Er wordt naar je geluisterd
Ivm een slecht gebit, vaak slecht nieuws vwb kosten.
Zie boven.
vlotte jonge mensen
Verstandskies eruit gehaald, goed gesprek vooraf omdat ik toch best wat stress had, alles ging in goed overleg en rustig. ben blij dat de kies eruit is !
Vriendelijk meedenkend zoeken naar oplossingen
Professioneel en vriendelijk
Goede ervaring1
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.