Nvt
Ik werd vriendelijk en goed behandeld.
Fijne praktijk met mensen die erg vriendelijk en kundig zijn. Stellen je echt op je gemak en leggen alles goed uit.
Kreeg duidelijke uitleg
eerst een goed gesprek gehad hoe het ging.
Snel en goed geholpen.
Fijne tandarts
Ben goed en vriendelijk geholpen.door de assistentes en de tandarts. Miranda is een toppertje .
De afspraken zijn altijd op tijd en het personeel is vriendelijk. De omgeving is netjes, schoon en professioneel.
Ik ben zeer tevreden , dank U.
Ben zeer tevreden .met mijn gebit . Nu kan ik lachen.
Zelf ben ik altijd bang voor de tandarts geweest maar nu niet meer. Freek stelt mij altijd gerust en legt alles heel goed uit. Mondhygiëniste is ook geduldig, vriendelijk en doet het goed.
Werd goed geholpen door de tandarts assistenten en duidelijk informatie werd aan mij vertelt.
Zeer tevreden.
Vriendelijk
Uitstekende gebitsverzorging en afspraken verlopen soepel.
Vriendelijk en deskundige personeel.
Mijn ervaring in deze praktijk is ,dat het altijd naar mijn tevredenheid is.
Hebben niet de nodige apparatuur om een wortelkanaal behandeling te maken. Lieten mij 1 maand lang wachten waardoor de open wond van een wortelkanaal behandeling is gaan ontstoken , en zeggen tegen mij “we weten niet waardoor het komt, maar wij kunnen dit niet” en nu moet ik weer naar een andere dokter. Al 2 keer word mijn tand open geboord alsof het speelgoed is! Niet voldoende verdoofd waardoor ik het zowat alles voelde. De tandarts was onprofessioneel ik ben nog nooit zo belachelijk gemaakt met mijn geld dan hier. Tientallen fotos gemaakt voor niks, en dat wordt op de kosten voor mij berekend zeker. Nee sorry, verschrikkelijk Ik kom hier nooit meer terug.
Er is een groot verschil in de kwaliteit van de verschillende mondhygiënisten.
Super behandeling
Ik ben op correcte wijze snel en goed geholpen.
Duidelijke uitleg met de mogelijkheid om vragen te stellen, die ook beantwoord werden!
xxxx
Wel erg richting lopende band werk, waar vooral het aantal behandelingen belangrijker lijkt dan de zorg
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.