Receptionist is aardig en maakt een praatje. De tandarts is open, eerlijk en geeft advies + verzorgt goed en prettig.
De tandarts neemt de tijd om te luisteren naar het probleem, beantwoordt al mijn vragen en geeft informatie en advies, stelt mijn angst gerust en heeft een meelevende, empatische houding. Ik voel me gehoord en gezien. Echt heel fijn voor iemand die bang is voor de tandarts
Snel aan de beurt, waar vriendelijk personeel op je wacht. Geven je hulpzame tips en werken snel en zorgvuldig.
Fijne tandartspraktijk
Fijne behandelmethode gehad. Waardoor ik snel door het proces ging. Het enige wat ik gemist had, is wat je na een behandeling het beste kon doen betreft eten en drinken. Dit was voor mij helaas niet duidelijk en daar heb ik zelf ook niet nagevraagd.. Dus die dag ben ik een beetje zoekende geweest met eten en drinken. Advies om dit in het vervolg wel te vermelden. Als je nog nooit een behandeling gehad hebt :-)
Comfortabel en naar verwachting.
Goede behandelingen. Duidelijk en klantgericht .
Xxxxx
Goede antwoorden op mijnbrsgen
Nette telefonisch benadering Behandelingen ook correct bij tandarts doet geen onnodige behandeling en geeft je keuze.
geen klachten
Vriendelijke tandarts
Nu had ik mijn zoontje van 2 jr voor het eerst bij. Ik had verwacht dat dat automatisch wat handiger ging vanuit tandarts en assistente. Ik snap dat het met kleintjes altijd spannend is, maar toch. Hopelijk volgende keer weer beter.
Sandra behandeld mij al jaren heel goed, ben heel tevreden. Als ik ergens mee zit heeft ze daar veel begrip voor. Met vriendelijke groet Susanne Steeg.
Duidelijk en klantvriendelijk
Ik kon op de dag zelf dat ik een stukje van mijn tand had afgebroken al geholpen worden. Wat een service!
Een prettige praktijk met fijne vakkundige mensen en altijd even vriendelijk
Vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht en persoonlijke hygiëne
Prima.
Ik ben geholpen door Roos en ze was zeer vriendelijk en heel goed.
Kon snel terecht met mijn tandpijn Word altijd vriendelijk en correct geholpen
Ik word in deze praktijk vriendelijk te woord gestaan en op deskundige manier behandeld.
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.