Een geweldige tandarts praktijk, rustige en allemaal vriendelijke mensen.
Prima praktijk
De mondhygiënist schakelde de tandarts in bij mijn mondklachten en die schakelde door naar kaakchirurg Isala. Ik kon s middags al terecht, voel me serieus genomen!
Altijd goede en klantgerichte dienstverlening bij deze tandartsenpraktijk in Dalfsen ondervonden. Ook bij spoedgevallen zeer korte wachttijden. Zeer aan te bevelen.
Professionele en snelle behandeling. Maar zeker ook vriendelijk. Zowel de tandarts, als de assistentes!
Ik ben op een zeer plezierige en nauwkeurige manier geholpen.
Goed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd.
Rustig vriendelijk en vlot
Tandarts is geweldig. Kinderen gaan nu weer graag heen. Fijn dat we konden ruilen qua Tandarts. Wel jammer dat ikzelf niet bij marielle kon. Ik heb hier al een giga hekel aan.. bij marielle ist goed te doen. Leuke meid!! Nu had ik een andere.. vroeg ook niet of het ging.. ging gewoon door... weer een paar dagen zere tanden!! Assistentes achter de balie zijn super aardig en denken met je mee. Kortom top!
was prima
Geweldig.
Ik ben al jaren tevreden over tandarts Renting.
Goede communicatie tijdens behandeling. Vriendelijk personeel
Heb een angst voor de tandarts, daar werd goed rekening mee gehouden.
Op de juiste manier geholpen. Goede voorlichting en met goed resultaat.
Vakkundig, vriendelijk
Ik had voor mijn afspraak aangegeven dat ik best wel angst heb voor de tandarts en dat dit voor mij echt een hoge drempel is. Bij aankomst was er een vriendelijke dame achter de balie en fijne proffesionals tijdens de controle,fijne rustige mensen die je op je gemak stellen en de tijd nemen om vervolgbehandeling goed uit te leggen. Hierdoor zie ik minder op tegen de vervolgbehandeling,en heb ik vertrouwen in mijn volgende afspraak.
Heb 's morgens gebeld kon gelijk komen.
Uitleg wat er aan de hand is. Attent :blijf even zitten, gaat het, wilt u een glaasje water. Als ik mijn hoofd erg achterover moet doen wording duizelig.
Neemt alle tijd , legt alles goed uit en gaat heel goed om met kinderen
ondanks mijn angst is de behandeling naar tevredenheid verlopen
Ik ben erg angstig, de angst werd serieus genomen. De tandarts creëerde een prettige, luchtige sfeer, was voorzichtig en ondertussen leidde hij me af.
ik ben prima geholpen
Ik vond het tandsteen verwijderen lang duren in vergelijking met andere keren. Dit kwam om dat dit handmatig ipv electrisch ging zodat ze veel kon uitleggen over raggen en flossen ( de zelfde uitleg als de vorige keer dat ik er was).
zeer tevreden gewoon weg goed.
Welsummerweg 19 A
7722 RP Dalfsen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde