Deskundig, goede uitleg, vriendelijk, op tijd.
Wij zitten hier al vanaf het begin , altijd vriendelijk en prima vakmensen ! Alleen jammer dat ze vrijdags gesloten zijn !
Goede behandeling en uitleg.
Altijd vriendelijke mensen, denken met je mee!!
Tevreden
Ik had geen afspraak voor een halfjaarlijkse controle, maar er werd snel een afspraak gepland. I.v.m. Het verwijderen van tandsteen werd ik doorverwezen naar de preventieassistente. De volgende dag kon ik bij haar al terecht. Ik werd prima geholpen en kreeg goede adviezen. Kortom, uitstekende dienstverlening.
Hij zei goed wat hij ging doen/uitleg en waarom
Fijne omgang, ook met kinderen!
Prettige medewerkers!
Goede behandeling, ook deskundig. Ontspannen sfeer.
Ik en de rest van mijn gezin vinden de tandarts die wij momenteel hebben erg vriendelijk en prettig. Hij benadert onze zoon van 6 ook op een leuke en fijne manier waardoor hij ook op zijn gemak is tijdens de behandeling. Alleen een nadeel dat de tandarts niet op alle dagen van de week aanwezig is.
Het is overegens Tonny met Y en niet met ie.
De tandarts is duidelijk in haar uitleg van de plannen van behandeling, vraagt vaak of alles goed is of je geen pijn hebt. Ze werkt rustig en neemt de tijd voor je.
Alles was goed behalve het ingesproken bandje op vrijdag jl. Wellicht te wijten aan een technische storing. Hierdoor werd niet vermeld dat de praktijk op vrijdag gesloten is, maar werd de geijkte procedure afgewikkeld: "Bij spoed (ongeval, nabloeding) toets 1, voor alle andere zaken: blijft u aan de lijn". Minutenlang werd gemeld dat ik in positie 3 was en daar bleef het bij. Jammer ( had veel last van een tandwortelontsteking!) Maandagochtend direct weer geprobeerd contact te leggen en toen verliep alles vlekkeloos!
Prima behandeld
Informatie van de tandarts is duidelijk en correct.
Prima, corona voorzorgsmaatregelen goed. Prima op tijd begonnen met de behandeling. Mondhygiëniste oké. Dames achter de balie prima. Aanbeveling: doorgaan zo.
Tot op heden heb ik weinig te melden over de contacten met de tandarts en assistenten. Tot op heden ie er weinig echt persoonlijk contact geweest. Mede mogelijk als gevolg van COVID-19 regelgeving. De enige persoon met wie ik meer inhoudelijk contact maakte is de tandtechnicus. Werkzaam op de woensdag. Hij toont zich als een vaardig en betrokken persoon.
Prima geholpen!
Ze namen de tijd om uitleg te geven op mijn vragen.
Gezellige groep collega's naar mijn idee. Nooit vervelend om te gaan
Leuke receptionisten, assistentes en een hele goede en leuke tandarts.
Er heerst een fijne ontspannen sfeer. Tandarts en assistenten leggen alles goed uit. Hebben erg veel geduld met kinderen. Echt een aanrader! Diogo Mendonca Is de tandarts. Erg tevreden
Welsummerweg 19 A
7722 RP Dalfsen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde