Goed, alleen jammer dat je elke keer een andere tandarts hebt
Ik heb mijn behandeling zeer prettig ervaren
Wij hebben goede ervaringen met deze praktijk
Ondanks angst voor de tandarts heel netjes behandeld en alle tijd voor mij genomen
Leven de corona regels na zo als het hoort
Nvt
Prettig, rustig, deskundig, aardig
Ik werd prettig en deskundig behandeld.
Hele fijne tandarts. Snelle en goede service.
Tandarts en assistentes zijn heel vriendelijk. Snel en geen poespas. Eerste indruk was heel goed.
Afspraak gemaakt voor een afgebroken kies. Dat ik dezelfde dag kon komen was super. nieuwe tandarts, die vindt dat er gelijk foto's gemaakt moeten worden en een algehele controle, zonder te vragen wat ík daar als betalende cliënt van vindt. Geen overleg. Voelde ook niet " geruststellend " aan. De gemoedelijkheid van Courant is in deze tandarts vèr te zoeken. Onsympathiek, snel werken en rekening schrijven. Deze tandarts hoef ik niet meer. Dan ga ik event wel ergens anders op zoek....
Mijn ervaring bij deze tandarts was zeer plezierig, goed bevallen !
Na verschillende tandartsen te hebben gehad, in al die jaren, kwamen we bij jullie terecht. Direct bij het begin kregen we al een sympathieke indruk. En de behandelingen bevielen ons samen, mijn vrouw en ikzelf, heel fijn. En wat ook fijn was, dat bij een noodgevalletje, we altijd zo snel mogelijk geholpen konden worden. Ook fijn was het advies dat ik kreeg voor mijn gebit. Voor ons geldt dus: Alle lof!
Goed, ben al jaren bij deze praktijk
Naar de tandarts gaan wordt nooit m'n hobby, maar de ervaring bij de praktijk zijn prima. Vriendelijk personeel, bijna geen wachttijd en duidelijke communicatie. Ook prima omgang met de corona maatregelen.
Nette binnenkomst mbt Corona. Zelfs temp werd gemeten. Minpunt bij deze praktijk vind ik het enorme verloop v tandartsen in de afgelopen jaren. Inmiddels mijn 4e tandarts in relatief korte tijd. Qua communicatie verloopt een afspraak soms wat stroef, gezien 3 vd 4 tandartsen van oorsprong niet uit NL komt.
Goed behandelingen
De Portugese tandarts doet goed zijn werk en komt duidelijk over.
Ze zijn te druk of hebben te weinig tandartsen, je moet al meer dan een half jaar vooruit plannen
Wat een toestand door de Corona, maar om de mensen buiten in weer en wind te laten wachten en dan 1 voor 1 een bekertje te geven om de mond 1 minuut te spoelen zonder dat er gezegd wordt wat er precies inzit.... Papier invullen en temperaturen, dat allemaal gedaan kom je in een aardig gevulde wachtruimte waarbij er niet voor alle aanwezigen een stoel staat door de 1,5 meter afstand... Ook de sfeer van eerder is verdwenen, veel nieuwe gezichten. Behandeling is naar tevredenheid.
Aardig, vriendelijk en correct geholpen
Je bent welkom en je wordt snel en vakkundig geholpen
Goede uitleg, serieus genomen. Aardige assistentes.
Welsummerweg 19 A
7722 RP Dalfsen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde