Je bent welkom en je wordt snel en vakkundig geholpen
Goede uitleg, serieus genomen. Aardige assistentes.
Communicatie is moeilijk, mondkapje en accent En ervarenheid heb ik mijn vraagtekens
zeer vriendelijk ontvangst en behandeling
Goede maatregelen in Coronatijd en deskundige behandeling. Heel tevreden!
Leuke nieuwe spontane tandarts!
correct, vriendelijk, rustig
Een rare tijd. Een nieuwe tandarts. Maar wel een bij wie ik denk , ik heb het goed getroffen.
Fijne tandarts praktijk, de mondhygiëne zit erbij in, wat wel heel fijn is. Als je geluk hebt, hoef jezelf niet van stoel te veranderen maar ze komen vanzelf bij je. Heel handig.
Rustige, vriendelijke heldere uitleg en fijne behandeling
de man die ik had was volgens mij geen tandarts of hij is een leerling in opleiding
Mijn dochter en ik werden op een leuke, prettige manier geholpen
als leek komt het bij jullie altijd fijn en professioneel over, en als ik dan na een paar tips het pand dan weer pijnloos kan verlaten , is het helemaal oke !
Gezellige praktijk. Fijne nieuwe tandarts. Duidelijk en hygiënisch wat betreft corona maatregelen.
Maar voor een nieuwe afspraak/ behandeling, omdat ik gaatjes had, moest ik enorm lang wachten, ruim 6 weken, dit vindt ik niet normaal.
zeer positief, zowel v.w.b. vriendelijkheid als vakkundigheid
Goede hygiëne
Direct aan de beurt bij zowel tandarts als mondhygiënist. Vriendelijk en fijn geholpen
Voor het eerst (weer) een nieuwe tandarts. Kwam voor controle. Algemene indruk is positief maar de ervaring is te kort om een goede beoordeling te geven. Voor het aanbevelen aan anderen heb ik wat meer ervaringen nodig.
Personeel aan de balie is zeer vriendelijk. Echter heb ik een nieuwe tandarts gekregen en weet ik wie dit is. Benoemde zijn naam niet en benoemde hardop zijn checklist wanneer hij bezig was in mijn mond. Na 5 min in de stoel was ik klaar. Heel prettig vond ik dit alles niet. Zit nu namelijk nog met vragen en kreeg niet echt de indruk dat ik die kon stellen.
Deskundig en vriendelijk.
Zie verstrekte mail na mijn behandeling.
Klantvriendelijk, goed en netjes behandeld. Ik vond het wel jammer dat mijn tanden en kiezen niet werden gepolijst en schoongemaakt. Ik ben gewend dat ik met wittere tanden naar buiten ga. Maar dat lag waarschijnlijk aan het Coronabeleid. Ik kon ook mijn mond niet spoelen na het tandsteen verwijderen en dat was ivm Coronabeleid. Ik hoop dat het de volgende keer wel weer kan en dat het weer normaal wordt.
Na een spoedafspraak nu het klusje afgemaakt en wel naar volle tevredenheid.
Welsummerweg 19 A
7722 RP Dalfsen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde