Fijn een goed Nederlands Sprekende tandarts te hebben!
snel onaardig geen begrip geld gedreven ..wel was Kim de assistente vriendelijk en begripvol hij totaal niet.
Op afspraak. Als het al uitliep, dan was dat hooguit 10 minuten.
Echt hartelijk ontvangen en goed advies gegeven bij wat probleempjes die ik had met mijn tanden. Vond ik fijn om te horen en dat stelde mij gerust en gaf mij vertrouwen. Dank daarvoor.
Helaas dat tandartsen vertrekken, maar mijn ervaring is verder positief
Ik liever niet naar de tandartsen maar als het moet dan graag bij de samenwerkende Tandartsen
Zie bovenstaande
Het eerste bezoek in Corona tijd, even zoekende naar hoe het allemaal in z’n werk gaat.
Professionele organisatie.
Vriendelijke tandarts en assistente. Tandarts gaf duidelijk en deskundig advies over het plaatsen van een brug of implantaten.
goed geregeld en prettig
Aardige vakmensen , zeer schoon
Rustige praktijk, moderne apparatuur. Duidelijke uitleg van de huidige toestand van het gebit. Ook de mondhygiëniste is een aanrader.
Druk maar zeer goeie tandarts. Ze was snel en efficiënt. Merkte er niet veel van. Werd zelfs gezongen, 100 punten. Echter jammer dat er een 3e kwam kijken omdat hij niet bij zijn cliënt wou wachten ivb taal bariare.
Bovenste regel zegt genoeg.
positief ingestelde tandarts, goede indruk qua beoordelen
Vind het wel vervelend dat ik/we de afgelopen 2 jaar al 3x van tandarts gewisseld zijn.
Duidelijk, vriendelijk
Er waren geen bijzonderheden Achteraf weet ik niet of Diogo Mendonca nu een tandheelkundig medewerker is of een tandarts. Al met hem besproken of er een foto op de website geplaatst kan worden
Goede ervaring en zeer klantvriendelijk.
Zaken welke nu centraal zijn georganiseerd is een slechte zaak. Hier door is de klantvriendelijkheid en accuratesse achter uit gegaan. Veel wisselingen van specialisten.
Had mail met afspraak tandarts, kwam alleen tot mijn verrassing bij de mondhygiënist trecht, aan gezien de corona snap ik veel dingen wel en volgens de volgende afspraak in januari mag ik naar de tandarts, wacht maar rustig af waar ik dan weer trecht kom,was toch al niet blij met elke keer een andere tandarts
De service is altijd goed. Ik krijg op tijd een mail dat ik een afspraak heb. De corona maatregelen worden goed nageleefd en er is ruimte voor een praatje. Kortom fijne praktijk!
Altijd goede ervaringen.
Welsummerweg 19 A
7722 RP Dalfsen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde